Mīlestības horoskops no 17. līdz 23. septembrim – esi maigs un iejūtīgs!

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Attiecības būsi mīļš un vērīgs. Neviens nespēs izvairīties no tava šarma, līdz šim tu to esi vairākkārt sekmīgi licis lietā. Ja šoreiz neesi pārliecināts par to, ko dari, labāk neiesaisties notiekošajā. Tu taču esi pieaudzis- vai ne?

Vērsis

Mīļotais cilvēks būs īpaši maigs un iejūtīgs. Šonedēļ tevi var sagaidīt pārsteigums, iespējams, ka mīļotais cilvēks tevi aizvedīs romantiskās vakariņās vai arī dosieties uz kino. Izmanto šo iespēju, lai tvertu romantiskos mirkļus, kas nav nemaz tik bieži.

Dvīņi

Tagad ir īstais laiks, lai pārskatītu dažādas idejas un pārliecības, kas attiecas uz esošajām attiecībām. Ja esi pārliecināts, ka attiecībās valda tik vien kā nemiera sajūta un slikto īpašību iztirzāšana, tad sagatavojies smieklu lēkmei, jauki pavadītam laikam kopā ar otru pusīti. Mīlestība var būt arī jautra un aizraujoša!

Vēzis

Izmanto savu enerģiju lietderīgi un saplāno kādu piedzīvojumu vai ceļojumu brīvdienām. Ja dosies kaut kur kopā ar mīļoto, tas tikai stiprinās saikni starp jums. Ja Izvēlēsies doties viens pats, noteikti satiksi kādu, kurš stipri līdzinās tev, it īpaši humora izjūtas ziņā.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru