Horoskops pavasarī dzimušajām sievietēm – lūk, kādu vīrieti jūs esat pelnījušas

Lūk, kādu vīrieti jums nepieciešams gaidīt, balstoties uz savu dzimšanas mēnesi!

Marts

Sagaidiet tādu vīrieti, kas rūpēsies par jums tik pat daudz, kā jūs par viņu. Jūs esat tik godīgi, uzmanīgi un iejūtīgi, ka esat pelnījuši kādu, kas apbrīno un  dievina šīs jūsu īpašības, nevis izmanto tās. Jūs esat pelnījuši kādu, kas jūsu vajadzības un vēlmes liek pirmajā vietā, pirms visām savām vajadzībām un vēlmēm.

Aprīlis

Sagaidiet vīrieti, kas iemīlas jūsu dzirkstelītē. Lai arī pagātnē ir bijuši vīrieši, kurus atvairīja jūsu spēcīgā un prātā paliekošā personība, kā arī nekaunēšanās par savām jūtām – jūs beidzot esat pelnījušas vīrieti, kas jūs mīlēs tieši šo īpašību dēļ vien. Jums vajag kādu, kuram patiks jūsu unikālās rakstura iezīmes un kas jutīsies iemīlējies tajās.

Maijs

Sagaidiet vīrieti, kas spēj tik līdzi jūsu dzīves tempam. Jūs koncentrējaties un esat mērķtiecīgi pret savām aizraušanām, tādēļ jums ir nepieciešams puisis, kas spēs jums turēt līdzi. Jums vajag vīrieti, kas saprot to, ka jums katram nepieciešama sava atsevišķa dzīve, bet jūs tik un tā vēlaties lieliskas un atbalsta pilnas attiecības kopā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru