Horoskops rudenī dzimušajām sievietēm – lūk, kādu vīrieti jūs esat pelnījušas

Jums jāgaida šāds vīrietis, balstoties uz jūsu dzimšanas mēnesi!

Septembris

Gaidiet vīrieti, kas mīlēs jūsu kaisli pēc jaunām zināšanām, pieredzi un izaugsmi. Jūs nekad nevēlaties pārtraukt uzzināt un izzināt, tādēļ jums ir nepieciešams partneris, kas vēlēsies mācīties kopā ar jums. Lai gan dziļi sirdī esat zinātkāri un kaislīgi, jums reizēm rodas grūtības atvērties citiem cilvēkiem emocionāli, tādēļ jums ir nepieciešams vīrietis, kas spēs “ierakties dziļāk” jūsu prāta izpētē, palīdzot jums būt daudz drosmīgākām.

Oktobris

Sagaidiet vīrieti, kas nekad nenovērtēs par zemu un nepieņems par pašsaprotamu jūsu sirds siltumu, labsirdību un mīlestību. Jūsos ir tik daudz mīlestības ar ko dalīties, tādēļ esat pelnījusi vīrieti, kas nekad pat neiedomātos izmantot to. Sagaidiet vīrieti, kas ir tik pat traks jūsu dēļ, kā jūs – viņa. Jums ir nepieciešams kāds, kas jūsu dzīvei spēs sniegt, nevis tikai atņemt vai nodarīt sāpes.

Novembris

Gaidiet vīrieti, kas redz jūsu patieso dabu, un nekad neapstājas jūsu tālākā izzināšanā. Jūs esat ļoti koncentrēta, smagi strādājat, esat radoša, taču sabiedrībā bieži mēdzat būt ļoti klusa un noslēgta. Jums vajag vīrieti, kas patiesi mīl jūsu atraktīvo pusi un nemitīgi cenšas uzzināt par jums jaunu, palīdzot jums abiem šajās attiecībās justies labi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru