Kura zodiaka zīme šausmu filmā tiktu nogalināta pirmā

Daži cilvēki ir tie tēli, kas gluži vai piesauc sev nepatikšanas, kamēr citi tās atbaida.

Uzzini, kā šīs īpašības izpaužas šausmu filmās.

AUNS

Tēls, kurš ir prasmīgs improvizētājs – kad ierocis pirmo reizi nonāk tā rokās, uzreiz jau zina, ko ar to iesākt. Kad jābēg no slepkavas, Auns allaž zina, kur noslēpties, lai izdzīvotu. Dienas beigās Auns izdzīvo.

VĒRSIS

Vērsis ir praktisks cilvēks. Kas apkārt notiek dīvainas lietas, tas apstājas un saka: “Šim visam ir jābūt kaut kādam loģiskam izskaidrojumam…”. Dienas beigās Vērsis neizdzīvo.

DVĪŅI

Dvīnis ir tas tēls, kurš uzdod pārāk daudz jautājumus un izsaka reizēm nevajadzīgus komentārus. Reizēm tas ir noderīgi, bet arī kaitinoši. Dienas beigās Dvīņi izdzīvo.

VĒZIS

Vēža sejā visu laiku ir baiļu pēdas; tas šķiet līdz nāvei pārbijies. Tomēr tas Vēzim netraucē būt dižam varonim, tas dara visu, kas tā spēkos, lai izglābtu sevi un savus mīļos. Dienas beigās Vēzis izdzīvo.

LAUVA

Lauva ir tas tēls, kas dara visu iespējamo, lai ikviens tiktu izglābts. Lauva ir dižais varonis, kas ir gatavs uz visu. Dienas beigās Lauva neizdzīvo.

JAUNAVA

Jaunava kā jau parasti ir tas loģiskais tēls, kas pamana dīvainības apkārt, seko notikumu gaitai, atbild uz Dvīņa jautājumiem. Prot rast visefektīvāko plānu, lai nogalinātu to, kas Jaunavu apdraud. Dienas beigās Jaunava izdzīvo.

SVARI

Tēls, kuram būtu jābūt seksīgam un vājam, kas patiesībā zina visu par raganām, burvjiem, vampīriem, slepkavām un psihopātiem. Dienas beigās Svari izdzīvo.

SKORPIONS

Tēls, kas ieņem vientuļā vilka pozīciju grupā. Turas nostāk, jo domā, ka tā dzīvot ir drošāk. Dienas beigās Skorpions neizdzīvo.

STRĒLNIEKS

Tēls, kas sākotnēji netic notiekošajam, bet drīz vien atklāj savu izdzīvotāja dabu un vienatnē cīnās pret visu iespējamo. Dienas beigās Strēlnieks izdzīvo.

MEŽĀZIS

Allaž klusais, viedais tēls, kas maz runā un reti parādās kadrā, bet, kad parādās, pasaka kaut ko izcili svarīgu un notiekoši ietekmējošu. Dienas beigās Mežāzis izdzīvo.

ŪDENSVĪRS

Tēls, kurš parasti ir vainīgs pie visu problēmu sākšanās: izlaida dēmonu, pamodināja raganu, pievilināja vampīru un tā tālāk. Dienas beigās Ūdensvīrs neizdzīvo.

ZIVIS

Zivis ir tas tēls, kas arī ļaundarī saskata labo dvēseli, tādēļ cenšas to uzrunāt jauki, sirsnīgi. Dienas beigās Zivis neizdzīvo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru