Horoskops sievietēm nedēļai no 28. janvāra līdz 3. februārim – neieņem mājsaimnieces lomu!

VĒZIS

Jūs šajā nedēļā atbrīvosieties no ļoti daudziem kompleksiem un šaubām. Jūs kļūsiet stiprākas, veiksmīgākas un laimīgākas. Fortūna pilnīgi noteikti būs jūsu pusē, tāpēc jums ir visas tiesības veidot savu dzīvi tā, kā jūs pašas to vēlaties. Briesmas šajā nedēļā uzglūnēs no cilvēkiem. Citas sievietes pret jums izjutīs konkurenci un uzskatīs par savu pienākumu sabojāt jums dzīvi. Nepiedalieties šajās sacensībās. Uz kādu brīdi jums labāk ir noiet ēnā vai vismaz neafišēt savus panākumus.

LAUVA

Jums šajā nedēļā kļūs par šauru savos ierastajos rāmjos. Jums gribēsies kaut ko vairāk. Uz priekšu jūs vadīs ambīcijas. Slinkums netiks piedots. Ir gaidāmi ļoti daudzi notikumi, kas apgriezīs jūsu dzīvi kājām gaisā. Mīlas frontē vajadzētu pievērst uzmanību likteņa sniegtajām zīmēm, taču koncentrēties vajadzētu uz darbu. Šajās septiņās dienās jūs spēsiet atrast savu ceļu pretī panākumiem, izstrādāt stratēģiju. Dzīvojiet un priecājieties – tas ir viss, ko no jums grib zvaigznes.

JAUNAVA 

Jūs šajā nedēļā kļūsiet vēl neatkarīgākas. Kā būt mērķtiecīgām, jūs jau zināt, atlicis tikai saprast to, kā sasniegt savus mērķus. Astrologi ir pārliecināti, ka šajās septiņās dienās darbs kļūs par jūsu dzīves jēgu. Tas viss tikai tāpēc, ka darbs jums padosies ļoti viegli un nepiespiesti. Pa nedēļu jūs ļoti ātri tiksiet skaidrībā ar visiem svarīgajiem uzdevumiem, grūtībām un problēmām, kas sagādās jums labu noskaņojumu un cieņu no kolēģu puses. Jums būs visas iespējas pašrealizēties. Vislabāk to darīt tieši darbā. Nebaidieties uzņemties pienākumus gan darbā, gan mājās. Līdz ar februāra iestāšanos, daudz kas mainīsies, varbūt ne uz to labāko pusi, tāpēc šajā nedēļā pacentieties izdarīt pēc iespējas vairāk.

SVARI

Jums šajā nedēļā vajadzētu atklāt savu radošo potenciālu. Meklējiet sevi. Jaunas aizraušanās ļaus jums nodemonstrēt savus talantus, par kuriem jūs līdz šim neko nenojautāt. Jūs parādīsiet sevi no radošās puses un varbūt pat izdosies iegūt domubiedrus, pats galvenais – nepakļaujieties rutīnai. Katram no mums reizēm gribas iegūt sabiedrības atzinību. Lūk, jums tāda iespēja būs, tāpēc nepalaidiet garām visas neparastās pārmaiņas. Vispārēja atzinība nepadara cilvēku īpašu, taču tas ir ļoti labs starta punkts.

SKORPIONS

Jums būs visas iespējas patstāvīgi izlemt, kā jūs šajā nedēļā vēlaties dzīvot – paaugstinātā tempā vai mierīgā režīmā. Ja jūs vēlaties stabilitāti, tad pievērsiet uzmanību savai ģimenes dzīvei. Ja jums ir nepieciešama veiksmīga iespēja, tad lieciet lietā pūles, lai to saredzētu. Tiks atbalstīti par jūsu visdrosmīgākās idejas. Jums pavērsies jaunas perspektīvas gan mīlas frontē, gan darbā. Zvaigznes pilnīgi noteikti nav pret to, ka jūs pašas izvēlaties sev dzīves ceļu, kas jūs apmierina visvairāk. Šī nedēļa ir ļoti labvēlīga apstākļu maiņai.

STRĒLNIEKS

Miers kļūs par jūsu mīlestības un finanšu veiksmes garantu. Nesteidzieties un izvairieties no nepārdomātām darbībām, jums var nākties to nožēlot. Jūsu impulsivitātei šobrīd jāpaliek pie jums. Jums ir jānomierinās un vienkārši jāplūst pa straumi, ignorējot nepatikšanas un problēmas. Jūs varēsiet atpūsties, atslābināties un nonākt pie kaut kādas stabilitātes. Jūsu iekšējā būtība gan ir ļoti dinamiska, kas nozīmē to, ka tā provocēs jūs uz emocijām. Šīs provokācijas būs aktuālas visu septiņu dienu garumā. Turiet sevi rokās, tad jums arī uzsmaidīs veiksme.

MEŽĀZIS

Jums šajā nedēļā vajadzētu nedaudz atiet no visām darba lietām, jo par aktuālo dzīves sfēru kļūs mīlestība. Savam mīļotajam cilvēkam jūs esat neaizstājama, un šajās septiņās dienās viņam būs vajadzīga jūsu palīdzība, lai tiktu galā ar kaut kādām mājas un ģimenes grūtībām. Līdz piektdienai jums nāksies sevi veltīti mājai, ģimenei, tuvajiem cilvēkiem, toties pēc tam jūs varēsiet izklaidēties – jūs gaida atpūta, randiņi, ielūgumi, izbraucieni, respektīvi, jauni iespaidi. Protams, ka jums nāksies kaut kā apvienot aktīvo ģimenes dzīvi ar darbu, taču atdot sevi visu nav vērts ne vienam, ne otram.

ŪDENSVĪRS

Jūsu veiksmes talismans šajā nedēļā – patiesums. Nav izslēgts, kas tas būs vienīgais veids, kā uzspēt lietas un nesabojāt attiecības ar cilvēkiem. Esiet godīgas un atklātas, pārstājiet slēpties aiz neuzticības maskas. Mūsu pasaulē nav nekā svarīgāka par uzticību, tāpēc iemācieties uzticēties arī savam mīļotajam cilvēkam. Piekopsiet abstrakto domāšanu. Izmaiņas jūsu garastāvoklī pamanīs visi, izņemot jūs pašas. Iespējami ļoti daudzi konflikti, taču necentieties panākt savu. Labāk pagaidiet, kamēr vētra norims.

ZIVIS

Jums šajā nedēļā var uzrasties kaut kas tāds, ko vēlēsieties slēpt no apkārtējiem, taču tas ir tikai normāli. Jums var rasties vēlme noslēgties sevī, visu apdomāt, pārdomāt, mainīt savu dzīvi. Jau trešdien jūs būsiet gatavas izšķirošajam solim. Visi traucēkļi jūsu ceļā izzudīs, un jūs varēsiet sākt jaunu dzīvi. Tieši tāpēc jums pirmajā nedēļās pusē vairāk laika vajadzētu veltīt sev, pabūt vienatnē ar savām domām. Ieviesiet savā dzīvē kaut ko tikai tad, kad būsiet pārliecinātas, ka jums tas ir nepieciešams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru