Horoskops vasarā dzimušajām sievietēm – lūk, kādu vīrieti jūs esat pelnījušas

Lūk, kāds vīrietis jums būtu dzīvē jāsagaida, balstoties uz jūsu dzimšanas mēnesi!

Jūnijs

Sagaidiet vīrieti, kas vēlas būt emocionāli atvērts un neaizsargāts. Jūsu līdzcietības un jūtīguma dēļ pagātnē ir nācies būt kopā ar cilvēkiem, par kuriem nemitīgi bija nepieciešams rūpēties. Lai gan ir tikai normāli būt kopā ar kādu, kas savulaik piedzīvojis dzīvē grūtus laikus, tas nav jūsu pienākums censties šo cilvēku tagad pēkšņi glābt un salabot radītos bojājumus. Jūs esat pelnījušas būt kopā ar kādu, kas ir tik pat emocionāli atvērts un neaizsargāts pret jums, kā jūs pret viņu.

Jūlijs

Sagaidiet vīrieti, kas vienkārši vēlas, lai jūs esat un paliekat jūs pašas. Jums ir tik dāsna un draudzīga daba, ka jūs piesaistāt cilvēkus sev apkārt – gan romantiskos partnerus, gan draugus. Jums vajag (un esat pelnījuši) vīrieti, kas ir pietiekoši pašpārliecināts, lai ne tikai mīlētu jūs tādas, kādas esat, bet kurš mīlētu jūs daudz vairāk tieši tā iemesla dēļ. Esiet kopā ar cilvēku, kas nekad neliks jums būt daudz piezemētākām, lai tikai viņi justos ērti.

Augusts

Esiet kopā ar vīrieti, kurš stāsta jums to, ko jums būtu jādzird, nevis to, ko vēlaties dzirdēt. Jums piemīt līdera personība – cilvēki jūs apbrīno, ieklausās jūsos un vienmēr ņem no jums piemēru. Lai arī jūs esat pelnījušas vīrieti, kas jūs ciena un mīl jūsu izteiktā spēka, līderības un apsēstību dēļ, jums tik un tā ir vajadzīgs kāds, kas neļauj jums saņemt visu, ko vēlaties, un neļauj kāpt sev uz galvas. Attiecībā abām pusēm ir jābūt vienlīdzīgām, tādēļ jums ir vajadzīgs ne tikai puisis, kas sniegs atbalstu, bet arī tas, kurš spēs pats par sevi pastāvēt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru