Lūk, kādu attiecību partneri meklē katra zodiaka zīme

Katram ir savi ideāli un iegribas par to, ko viņi vēlētos redzēt attiecībās. Noskaidro, kādu partneri meklē katra zodiaka zīme!

Meklē labāko draugu – DVĪŅI, LAUVA, ZIVIS

Viņi meklē kādu, kas būtu ne tikai lielisks mīlnieks, bet arī labākais draugs. Viņiem ir svarīgi, lai esošajās attiecībās viņi varētu otram stāstīt par visu, kas noticis, kā arī atklāt dziļākos noslēpumus. Viņi nevēlas veidot attiecības ar kādu, kurš neklausītos un nepievērstu viņam uzmanību.

Lasi arī: Šo zodiaka zīmju pāri ir nešķirami – kopā līdz mūža galam!

Meklē sev līdzīgu – MEŽĀZIS, JAUNAVA, SKORPIONS

Šo zodiaka zīmju pārstāvji vēlas veidot attiecības ar līdzīgi domājošajiem. Viņi meklē domubiedrus, ar kuriem apspriest dažādas tēmas, nav svarīgi, vai tās ir aktuālas vai nē. Viņi vienkārši nespētu veidot attiecības ar kādu, kuru uzskata par stulbu. Ja attiecībās nav komunikācijas, kas ietvertu arī intelektuālas sarunas, tad viņi visai ātri tiktu nogarlaikoti.

Meklē pretējo – VĒRSIS, STRĒLNIEKS, SVARI

Meklēt kādu, kas ir tāds pats kā viņš pats, ir garlaicīgi. Viņiem ir svarīgi, lai attiecības ar partneri ir dažādas. Protams, ne tik dažādas, lai tās izraisītu liekus strīdus un diskusijas, bet gan tik dažādas, lai būtu interesanti. Jāteic, ka pretējie poli pievelkas, un tas daudzos gadījumos attiecībās rada harmoniju.

Lasi arī: Smieklīgi, bet patiesi – lūk, kā katra zodiaka zīme saka, ka jūs mīl

Tiecas pēc nezināmā – ŪDENSVĪRS, AUNS, VĒZIS

Šīs zodiaka zīmes pavisam noteikti nav tās, kuras partnerus meklē pēc konkrētām īpašībām. Patiesību sakot, viņi veido attiecības ar tiem cilvēkiem, kuriem vēlas. Viņiem nav konkrētu kritēriju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru