Ideālā randiņa apraksts katrai zodiaka zīmei – lūk, kas tev jāzina!

DVĪŅI

Dvīņiem ir nepieciešams pārsteiguma efekts; ja tie tiks aizvesti uz neredzētu vietu, prieks un sajūsma būs neremdināmi līdz dienas izskaņai.

VĒZIS

Vēzim nevajag šiku; tas vēlas mājas sajūtu. Vakars kamīna priekšā, ko papildina paš-gatavota maltīte, mīļošanās un miers, ir Vēža ideāls.

LAUVA

Šiks ir Lauvas faktors. Smalki apģērbi, smalki un ekskluzīvi restorāni, cilvēki, mūzika – Lauvai visu vajag iespaidīgu.

JAUNAVA

Lauku gaisotne ir piemērota Jaunavai. Brauciens caur mežu, gar vecām muižām un ziedu pļavām – tas iepriecina Jaunavu. Pikniks pļavā, mājas vīns un skaista apkārtne, ar to pietiek.

SVARI

Svariem patīk “stilīgums”. Modīgi bāri, jautri cilvēki, lieliska atmosfēra – tas ir Svaru dabā.

SKORPIONS

Skorpions ir pretstats atklātībai un caurspīdīgumam. Tam patīk klusa, piesātināta atmosfēra, ko papildina glāze vīna un pamatīgas sarunas.

STRĒLNIEKS

Strēlniekam piestāv un patīk brīvā daba; izjādes ar zirgiem, trakulīgi koncerti brīvā dabā, pastaigas gar pludmali – tas ir Strēlnieks.

MEŽĀZIS

Mežāzim ir divas galējības – mierīgi un mājās vai ekskluzīvi un ar dārgiem ēdieniem.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram patīk nepierastas, mazliet mistiskas lietas; Taro lasīšana, plaukstas līniju lasīšana vai ieskatīšanās nākotnē; šāds randiņš Ūdensvīram paliks prātā uz ilgu laiku.

ZIVIS

Zivīm patīk jautrība, nepiespiesta un patiesa jautrība; karuseļi, slidošana vai braukšana ar ragaviņām no kalniņa – tas patīk Zivīm.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru