Neticami precīzs horoskops: ko katra sieviete domā par savu sapņu vīrieti?

Visu zodiaka zīmju apraksts par to, ko tās novērtē pretējā dzimumā.

Uzzini, kādas sievietes patīk tavam sirdsāķītim! (raksts sievietēm)

 

 

Auns par savu ideālo vīrieti domā-

Ar viņu es varu visur doties, viņš nav garlaicīgs. Gan uz ballīti, gan slēpot. Viņš domā, ka esmu pati labākā un skaistākā pasaulē. Ar viņu man ir kaisles pilnas attiecības, ja sastrīdamies- tad uzreiz izlīgstam, jo cik tad var traukus dauzīt. Pie tam, viņš ir tik seksīgs, kas par muskuļiem!

Vērsis par savu ideālo vīrieti domā  –

Viņš ir tāds stabils, tāds uz kuru var paļauties. Arī vērtības mums ir līdzīgas. Katrā ziņā, nobriedis- nav vairs nekāds bērnudārzs. Labi, ka daudz pelna, jo tad var atļauties dažādas lietas praktiskam komfortam, piemēram, trauku mazgājamo mašīnu vai ādas dīvānu. Kā arī, viņš ir ļoti vīrišķīgs- nevis tā, ka smird pēc sviedriem un viskija, bet tā kā Džeims Bonds, viņš atstāj tādu iespaidu, ka viņam visa pasaule pie kājām.

Dvīņi par savu ideālo vīrieti domā –

Viņš ir tik sabiedrisks, katru dienu ar viņu kaut kur eju, un visur ir kāds pazīstamais. Viņš piekrīt visām manām trakajām idejām, un labākais, ka viņš prot novērtēt to, ka neesmu nekāda mājās sēdētāja. Mums kopā ir tik interesanti! Taču tajā pašā laikā, kad esmu pārgurusi, viņš tik labi mani apčubina- pamasē plecus, aizved vakariņās. Pilnīgi neticu, ka viņš ir ar mani kopā- likās, ka nekad nesavaldzināšu to „populāro”, kurš visām patīk.

Vēzis par savu ideālo vīrieti domā-

Viņš mani tik labi saprot. Nekad neuzspiež darīt to, ko nevēlos. Vispār ļoti labi zina, kas man patīk- aiziet uz kino, romantiski pavakariņot. Tāds mierīgs un tik labsirdīgs! Iedeva bomzim naudiņu un teica, ka tad, kad dzīvosim kopā, es varēšu paņemt mazu kaķīti vai sunīti. Kopā ar viņu es jūtos tik droši! Liekas, ka viņš mani varētu pasargāt no visa. Viņš man dod tādu kā iekšējo mieru un paļaušanos, ka viss būs labi.

Lasi arī: Noskaidro, kā katra zodiaka zīme izrāda pieķeršanos savai simpātijai

Lauva par savu ideālo vīrieti domā-

Sākumā viņš uz mani nemaz neskatījās, bet tagad kā bez prāta manis dēļ. Sola uz rokām nēsāt un nonest zvaigznes no debesīm. Tiešām tā arī ir- izdabā visām manām vēlmēm. Ar viņu man ir ļoti jautri, nemaz nezināju, ka man ir tik laba humora izjūta, jo, esot kopā, mēs tik daudz smejamies. Galvenais, ka nav skops un ir tāds pamatīgs- ambiciozs ar lieliem plāniem un mērķiem. Ar viņu ir interesanti runāt, lai gan, parasti es runāju vairāk, viņš, nez kāpēc, visu laiku skatās uz mani ar pavērtu muti no apbrīnas.

Jaunava par savu ideālo vīrieti domā-

Viņš man palīdz saprast „kāpēc” tas ir tā un tas nē. Ar viņu man ir tik garas sarunas, varam stundām filozofēt un diskutēt. Varu no viņa daudz ko mācīties, tik gudrs! Katrā ziņā, gudrāks par mani, tikai viņš, protams, to nezin un arī neuzzinās. Tas man viņā arī patīk, viņš novērtē, cik es esmu inteliģenta un kādas man smadzenes. Kopā mēs varētu būt Bonija un Klaids, un iekarot pasauli. Tikai viņam ir viena problēma, taču es palīdzēšu ar to tikt galā. Izdziedināšu viņa ievainoto dvēseli. Vēl man viņā patīk tas, ka viņš ir kārtīgs un akurāts. Vienmēr kurpes nopucētas un nagi sakopti!

Svari par savu ideālo vīrieti domā-

Viņš ir tik mierīgs! Lai kā es viņu provocētu, ne par ko neuzvelkas, un tas ir tāds retums. Viņš tik ļoti mani mīl, es nekad neesmu jutusies tik labi- tik mīlēta, aizsargāta un mierīga. Protams, nevar aizmirst pieminēt to, ka viņš ir materiāli nodrošināts. Ja es gribētu, varētu nestrādāt. Viņš pat to ierosināja! Parasti es visiem piekāpjos, taču viņš manī tā ieklausās un labprāt rīkojas tā, kā to vēlos es, tāpēc es beidzot jūtos, kā es pati.

Skorpions par savu ideālo vīrieti domā-

Ar viņu ir ļoti interesanti. Viņš mani tik labi prot iedvesmot darīt to, ko es vēlos. Viņš novērtē manu darbu un labprāt iesaistās tajā, ko es daru. Ar viņu man ir vētrainas attiecības- vienā dienā mēs varam šķirties, otrā jau gribēt precēties, taču man tas pat patīk, jo nav garlaicīgi. Nekad nevar zināt, kas būs rīt. Katrā ziņā, viņš mani mīl un uz citām neskatās. Kopā mēs varam darīt visādas trakas lietas- lēkt ar izpletni vai piedzerties līdz nemaņai. Viņš ir ļoti spēcīgs un izturīgs- kārtīgs vīrietis. Nekad neļaus sev kāpt uz galvas un vienmēr sasniegs nosprausto mērķi. Katrā ziņā, man līdzvērtīgs. Man šķiet, ka, ja es viņu varētu palikt zem tupeles, man viņš vairs neinteresētu.

Lasi arī: HOROSKOPS: Kā neļaut vīrietim zaudēt interesi par sevi

Strēlnieks par savu ideālo vīrieti domā-

Viņš mani neierobežo. Neuzskata par privātīpašumu kā to mēdz darīt citi vīrieši. Ja es vēlos izklaidēties bez viņa, viņš mani vēl aizvedīs un iedos naudu kokteiļiem. Man patīk, ka viņš neskopojas un ved mani ceļojumos. Katrā ziņā, nav mājās sēdētājs. Ar viņu ir viegli, jo viņš man ļauj būt tādai kāda esmu- netaisa no manis mājsaimnieci. Viņš saprot, ka man ir svarīgi mani draugi un neiebilst, ja vēlos vakaru pavadīt arī ar viņiem, nevis tikai divatā. Viņš mani iedvesmo piepildīt savus sapņus un, ja esmu apņēmusies kaut ko darīt, tad palīdz noorganizēt visu tā, lai es to tiešām varētu izdarīt.

Mežāzis par savu ideālo vīrieti domā-

Viņš ir kārtīgs, labs cilvēks. Tādi vīrieši mūsdienās ir retums. Viņš ir ļoti labsirdīgs, taču tajā pašā laikā, īsts vīrietis. Viņš zina, ko grib no dzīves un nav nekāds memļaks. Ļoti strādīgs, un novērtē arī to, ka es daudz daru. Man ļoti patīk, ka viņš man, šad tad, kaut ko nopērk, vai kaut kur aizved. Ar viņu arī ir interesanti, viņam patīk māksla. Ja ne mākslu baudīt, tad taisīt pašam. Katrā ziņā, viņš nav prasts. Nav kauns kādam atrādīt.

Ūdensvīrs par savu ideālo vīrieti domā-

Viņam ir tik interesants prāts! Es varētu klausīties viņā stundām ilgi. Man patīk, ka ar viņu ir kā ar bitēm- nekad neko nevar zināt. Man liekas, ka ar viņu rutīna nav iespējama. Kopā mēs varētu iet zirgus zagt. Viņš ir ļoti izpalīdzīgs un es to novērtēju. Viņš varētu būt mana stiprā klints, ja man būs grūti. Kā arī, viņš prot nopelnīt naudu un ir dāsns. Palīdz man materiāli, neko negaidot pretī. Viņš arī saprot, ka reizēm vēlos būt viena un, ka man ir nepieciešama sava telpa.

Zivis par savu ideālo vīrieti domā-

Viņš ir tik spēcīgs! Ar viņu es jūtos tik droši un pasargāti. Viņš ir īsts vīrietis, jo zina, ko grib un, pats galvenais, kā to dabūt. Viņš mani lutina un neprasa no manis sazin kādus brīnumus. Viņš saprot, ka man ir jūtīga dvēsele un, ka esmu viegli ievainojama, tāpēc izturas pret mani ar cieņu un pietāti. Viņš ir ļoti labestīgs un nekad nespētu man nodarīt pāri. Arī citiem, protams, nē. Viņš ir arī ļoti skaists, tāds tumsnējs. Pat varētu teikt, ka eksotisks. Īsts atradums!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru