HOROSKOPS: Kā neļaut vīrietim zaudēt interesi par sevi

Nav nekāds noslēpums, ka uzturēt attiecības pie dzīvības nav tas vienkāršākais uzdevums.

Ir iemesls tam, kādēļ tev vienmēr ir vajadzīgs kāds drauga plecs, uz kā izraudāties pēc smagas šķiršanās. Attiecības ir plīstošas – tās nav būvētas no tērauda. Un pāri mūsdienās izdomā arvien jaunus veidus, kā uzturēt savu otro pusīti ieinteresētu, lai tā nesāktu skatīties uz citām pusēm.

Tomēr šos veidus ir diezgan grūti izdomāt, tomēr tas nav neiespējami, un lielu ietekmi tajā spēlē tava vīrieša horoskopa zīme.

JA TAVS VĪRIETIS IR:

AUNS Tavam vīrietim patīk jautrība un piedzīvojumi, tādēļ tas arī ir tas, kas tev ir jāparāda, ja vēlies, lai viņš ir tevī ieinteresēts. Sēdēšana dīvānā nedēļas nogalēs nebūs tā pareizākā pieeja. Pameklē internetā dažādus ekstrēmākus izklaides veidus un meties piedzīvojumos kopā ar savu vīrieti – kas var būt labāks par to.

VĒRSIS Ja negribi, lai tavs vīrietis nojūdzas, parādi viņam savu maigo pusi. Parādi, ka esi pilnīgi mierā ar spontāniem braucieniem prieka pēc (nevajag nekādu īpašu iemeslu vai galamērķi). Parādi, ka jūs kopā varat būt bezrūpīgi.

DVĪŅI Ja neesi no tiem cilvēkiem, kuram patīk socializēties, pavadīt laiku plašā sabiedrībā, tad nebrīnies, ka vīrietis ir zaudējis interesi par tevi. Viņš vēlas būt jauns, jautrs un sociāli aktīvs. Tādēļ, ja tas nozīmē visu Vudija Alena filmogrāfijas noskatīšanos, lai uzzinātu, kā izveidot inteliģentu sarunu, tad sāc šo maratonu jau šodien.

VĒZIS Ieklausies viņā, kad viņš tev atveras – tādēļ, ka viņš to darīs diezgan bieži. Ja tu neliecies ieinteresēta tad, kad viņš cenšas tev atklāt visu savu sirdi, tad negaidi, ka viņš vēl ilgi vēlēsies būt kopā ar tevi. Ja uz taviem pleciem jau ir tik liels svars, ka tur nepietiek vietas viņam, lai izraudātos, tad, visticamāk, jūsu kopdzīvei nav laimīgas beigas.

Lasi arī: Noskaidro, kā katra zodiaka zīme izrāda pieķeršanos savai simpātijai

LAUVA Tev jāparāda savam vīrietim, ka neesi egoistiska. Ja tu viņam to spēj pierādīt, tu pievērsīsi sev viņa uzmanību. Nākamreiz, kad viņš vēlas kaut ko darīt, pasaki viņam, ka esi aizņemta, palīdzot kādam labdarības pasākumam. Tu sasildīsi viņa sirsniņu momentā (un nevajag jau melot – varbūt tiešām ir vērts izdarīt ko labu?).

JAUNAVA Ja tu spēj viņam nodrošināt laiku pilnīgā vienatnē, tu esi cilvēks, kura sabiedrībā viņš gribēs uzturēties. Viņš ir domātājs. Viņam patīk nodarboties ar dažādām slepenām lietām, ar kurām viņš negrib dalīties. Tādēļ ļauj to viņam darīt. Un tas nenozīmē, ka viņš tevi nemīl, tas nozīmē tikai to, ka viņam patīk būt super-neatkarīgam.

SVARI Mēs dzīvojam 21.gadsimtā, tādēļ, ja tev ir kādi aizspriedumi attiecībā pret dzimumu, tad svied tos laukā pa logu. Tas ir ļoti noderīgi tev un taviem Svariem. Lai arī cik ļoti viņam patīk dominēt, viņam dažkārt patīk arī tas, ja tu uzņemies kontroli. Pārsteidz viņu ar vakariņām kādā izsmalcinātā restorānā. Uzdāvini viņam ziedus – vienalga, vienkārši pārsteidz viņu ar kaut ko romantisku.

SKORPIONS Ar šo izsmalcināto džentlmeni tev ir jānēsā sevi kā uz paplātes, it īpaši, ja runa ir par jūtu izrādīšanu. Parādi, cik ļoti tev rūp – ne tikai tieši viņš, bet vispār dažādas lietas tavā dzīvē. Viņš ir kā milzīga emociju māja, tādēļ, ja spēj to ne tikai pieņemt, bet arī atrasties ar viņu vienā līmenī, attiecības būs lieliskas.

Lasi arī: Greizsirdības horoskops. Kuras zodiaka zīmes šī īpašība skar visvairāk?

STRĒLNIEKS Ar šo vīrieti īstenībā ir diezgan vienkārši – kamēr vien tu esi sakarīgs cilvēks. Tehniski tas pat var būt daudz sarežģītāk, nekā tas izklausās. Viņš vēlas kādu, kurš ir laipns šajā ļaunajā pasaulē, kurā mēs dzīvojam, un tu jau zini, ka tas ne vienmēr ir vienkārši.

MEŽĀZIS Tas var nebūt pārāk romantiski, bet, ja tu pratīsi viņam parādīt, kā proti ar sevi tikt galā un ka esi ļoti strādīga, tu viņu iepriecināsi daudz vairāk, nekā vari iedomāties. Viņš nekādā ziņā nav robots, bet, ja vēlies viņa uzmanību, tev jāparāda, cik spējīgs cilvēks tu esi.

ŪDENSVĪRS Viņam neliksies piemīlīgi tas, ja parādīsi viņam, cik mežonīga spēj būt. Viņam šāds dzīvesveids nav piemērots un viņš nevēlas redzēt, ka tu tāda esi. Jo patiesākā un īstāka tu esi, jo vairāk viņš to novērtēs – tas viņam šķiet ļoti pievilcīgi. Tieši tik vienkārši ir iegūt Ūdensvīra uzmanību un atzinību.

ZIVIS Ja tev ir ļoti sekla iztēle, tad paspiediet viens otram roku un jau laicīgi atvadieties. Kāda jēga tērēt vienam otra laiku? Viņa prāts visu laiku atrodas ārpus kastes, tādēļ, ja savējo arī tur varēsi novietot, tu viņu iespaidosi daudz, daudz spēcīgāk, nekā tu vari iedomāties.

Avots:

zeltene

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru