Iepriekšējās dzīves horoskops ūdens stihijas pārstāvjiem – VĒZIS, SKORPIONS, ZIVIS

Vēzis

Iemācieties šajā dzīvē būt apņēmības pilni un neatlaidīgi, lai iepriekšējās dzīvēs rasto pieredzi spētu pārvērst par atbalstu sev un citiem. Lai arī kādi jūs izskatītos no ārpuses, jūsu iekšiene ir maiga un trausla – kā smalks gliemežvāciņš. Neskaitāmas šīs dzīves pieredzes iemāca jūs daudz veiksmīgāk saprast ģimeni un attiecības, turklāt gan bērni, gan vecāki jums ir ļoti svarīgi. Taču tajā visā noteikti neaizmirstiet arī paši par sevi!

Skorpions

Jums ir sniegts lielisks emocionāls un intuitīvs ieskats dzīves galvenajā esencē. Intuīcija sniedz jums zināšanas vēl pirms jūsu veicamā ceļa, sniedzot jums daudz vairāk iespēju un pieredzes. Iracionālās sāpes no iepriekšējās dzīves ir sāpes no bailēm un ciešanas, kā arī sāpes, kuras izjutāt pēc tuva cilvēka zaudējuma. Šī iemesla dēļ tagadējā dzīvē jūs varat kļūt apsēsti ar sevi tuviem cilvēkiem, vēloties tos paturēt tikai un vienīgi sev.

Zivis

Pagājušajā dzīvē jūs nezinājāt, kā tas ir – pietiekami novērtēt emocijas. Caur šo ārkārtīgi izsmalcināto un intuitīvo zīmi, jūsu tagadējā dzīve sniedz jums iespēju līdz galam atdoties un izjust emocionālo dzīves pusi, šādi bagātinot savu un savas dzīves saturu. Jūs esat šeit, lai uzzinātu, ka visi esam viena vesela kopums. Ar šīs apziņas palīdzību pabeidziet savu emocionālo ceļu, kuru iesākāt apmēram pirms vienas veselas dzīves.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru