Iepriekšējās dzīves horoskops uguns stihijas pārstāvjiem – AUNS, LAUVA, STRĒLNIEKS

Auns

Iepriekšējās dzīvēs bijāt emocionāli bezatbildīgi un vienmēr atkarīgi no citiem, tādēļ tagad beidzot ir pienācis laiks uzņemties iniciatīvu savā emocionālajā dzīvē, lai pastāvētu paši par savām vēlmēm un iegribām, šādi atrodot savu zudušo identitāti. Taču neieslīgstiet galējībās, pārlieki pārspīlējot neatkarību no citiem, jo tas var pārvērsties egoismā. Neatlaidība un ticība sev – tas ir tas, kas jums visvairāk nepieciešams.

Lauva

Iepriekšējās dzīvēs jūs iemācījāties mīlēt objektīvi, nevis izolēt cilvēkus, taču tagad ir pienācis laiks mīlēt un iemīlēt cilvēkus un dzīves jomas, kuras jums ir patiešām svarīgas. Jūs teju kā bērns protat priecāties brīžos, kad jūs slavē un jūs atrodaties uzmanības centrā. Taču nedusmojieties, kad cilvēki neizrādīs jums pietiekoši daudz uzmanības vai cieņas. Jūsu dzīvē nepieciešamā mācība ir spēja iegūt pašcieņu un pašapziņu.

Strēlnieks

Jūs esat nonākuši līdz šodienai ar domu mainīt savus aizspriedumus un iemācīties būt elastīgiem, kā arī šajā jaunatklātajā dzīves jomā un personības pusē jums nepieciešams iemācīties rast brīvību. Jūsu dzīves mērķis ir lauzt aizspriedumus un paplašināt savu toleranci – dzīve jūs vadīs šajā virzienā. Tieši tādēļ jums ļoti svarīga ir ceļošana, lai apgūtu jaunas kultūras, uzzinātu jaunus uzvedības modeļus un uzskatus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru