Izmaiņas SIA Baltijas Auto Centrs un SIA Domenikss valdes sastāvā

Ar 2019. gada 7. februāri SIA “BALTIJAS AUTO CENTRS” valdē darbu uzsāk 2 valdes locekļi – Renārs Agarskis un Arta Biruma. Kā valdes priekšsēdētāja darbu turpina Benita Danilenko.

Ar 2019. gada 8. februāri darbu SIA Domenikss pārtrauc valdes loceklis Andrejs Jansons.

Jansons SIA Domenikss valdē tika iecelts 2018. gada 26.aprīlī, pēc tam, kad teju 10 gadus sevi bija apliecinājis dažādos SIA Domenikss amatos. Pa šo laiku tika realizēti dažādi veiksmīgi projekti.

Domājot par izaugsmi un sasniegumiem nākotnē, SIA Domenikss turpina izvirzīt jaunas ambīcijas un lielākus mērķus. Turpmāk SIA Domenikss valdē darbu turpinās Raitis Zeltiņš un Arta Biruma, ar mērķi SIA Domenikss kļūt par nozares efektīvāko organizāciju. 2019. gada laikā SIA Domenikss plāno atvērt jaunu kravas automobiļu servisu Pierīgā.

SIA Domenikss reģistrēts 1997. gadā un pieder Benitai Danilenko. 2018. gadā SIA Domenikss neauditētais apgrozījums bija 48,1 milj.eiro.

2018. gadā SIA Domenikss VID administrētajos nodokļos samaksāja 9.1milj. eiro, tostarp 1.14 milj. eiro – valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās.

Par Domenikss:

Domenikss grupā ietilpst: SIA Domenikss – Daimler AG ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar Mercedes-Benz vieglo un apvidus automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, autobusu un kravas automobiļu tirdzniecību. Domenikss ir arī autorizēts Fuso ģenerālpārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar kravas automobiļu Fuso Canter tirdzniecību, kā arī oriģinālo Mercedes-Benz, Fuso rezerves daļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu. SIA Domenikss filiāle: SIA Baltijas Auto Centrs, kas nodarbojas ar mazlietotu auto iepirkšanu, novērtēšanu un tirdzniecību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru