Šo 4 zodiaka zīmju pārstāves var iekarot jebkura vīrieša sirdi, tomēr bieži vien izvēlas palikt vienas

Interesanti, ka šarmanta un pievilcīga sieviete uzreiz liek domāt par to, ka viņa noteikti ir aizņemta. Vairumā gadījumu, tā tik tiešām arī ir, bet tas reti kad attiecas uz šajā rakstā minēto zodiaka zīmju pārstāvēm.

Neatkarīgi no viņu harizmas, viņas bieži vien paliek vienas. Kāpēc tā notiek?

 Jaunava

Šīs sievietes cenšas vīrieti pārveidot pēc savas gaumes un patikšanas. Un, piekritīsiet, ne katrs vīrietis to vēlas. Galu gala, saprotot, ka viņš tome vēlas palikt tāds, kāds ir, nevis tāds, kādu viņu grib redzēt šī sieviete, viņš nolemj, ka jāliek punkts šīm attiecībām un jāmeklē laime citā vietā. Sievietes Jaunavas patiešām ļoti bieži ir vientuļas. Bet, kas ir vissliktākais? Nākošo reizi, nākošajās attiecībās jau ar citu vīrieti viņas atkārto tieši to pašu kļūdu un nemaz nenojauš, kāpēc izjuka viņu pirmās attiecības.

 

Lasi arī: Bezkaunīgāko zodiaka zīmju tops – kurā vietā ierindojas tieši tava zodiaka zīme?

Svari

Sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, lieliski zina, kā likt vīrietim iemīlēties. Un tas viņām nesagādā nekādas grūtības. Izvēloties savu princi, viņas “ieslēdz” visu savu sievišķo burvību, taču tad, kad vīrietis ir jau “tīklos”, tur viņu īsā pavadiņā, līdzīgi kā sievietes – Vērši. Diez vai ir jāstāsta, ka neviens vīrietis par šādu attiecību modeli nav sajūsmā…

 

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru