Izrādās, ka decembrī dzimst brīnišķīgi cilvēki, tomēr bieži vien viņi pat neapzināti kļūst par siržu lauzējiem

 

 

 

VESELĪBA

Šo cilvēku galvenās veselības problēmas ir saistītas ar sliktu asinsriti, asinsvadu sistēmas slimībām un aknām. Viņi var ciest no plaušu saslimšanām, dažādām kakla kaitēm, podagras un, iespējams, ka šiem cilvēkiem bieži vien paaugstinās temperatūra. Tāpat ir iespējams arī tonsilīts, difterija, adenoīdi, pneimonija, pleirīts un dažādas ādas saslimšanas.

 

LAULĪBA UN DRAUGI

Visharmoniskākās attiecības šiem cilvēkiem var izveidoties ar tiem, kuri dzimuši starp 21. novembri un 20. decembri, 21. martu un 20. aprīli, kā arī 21. jūliju un 20. augustu. Viņus piesaista arī tie, kuri dzimušie jebkura mēneša 3., 12., 21. un 30. datumā. Draugus un savu dzīves partneri viņiem pilnīgi noteikti vajadzētu izvēlēties no šiem cilvēkiem.

Decembra vīrs 

Kopumā šie vīrieši nobriest ļoti agri un agri arī apprecas, taču viņi ir ļoti ambiciozi, kā rezultātā viņiem ir ļoti daudz prasa no savas sievas, kas gala rezultātā var novest pie vilšanās. Viņi vēlas sievu, ar kuru varētu lepoties. Viņai ir jābūt ārēji pievilcīgai, apveltītai ar labām manierēm un asu prātu. Šie vīrieši parasti ir ļoti maigi, gādīgi un iejūtīgi.

Decembra sieva 

Viņa savam vīram ir labākais draugs. Viņa pilnīgi noteikti neiebrūk viņa dzīvē, taču aktīvi par to interesējas. Viņa ir laba saimniece, turklāt ļoti labi izjūt arī bērnus.

 

Lasi vēl: Tavs vīrietis – Mežāzis: 5 laimīgas mīlestības noslēpumi

 

LAIMĪGĀS DIENAS

Otrdiena, ceturtdiena un piektdiena.

 

LAIMĪGĀS KRĀSAS

Dzeltenā, violetā, purpura un zaļā. Šīs krāsas decembrī dzimušajiem vajadzētu iekļaut gan interjerā, gan arī apģērbā.

 

LAIMĪGIE AKMEŅI

Topāzs un ametists.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru