Izvēlies vienu no šīm mandalām; ko tas atklāj par tavu iekšējo būtību?

mandala

Izvēlies vienu no šim mandalām, kurš tevi visvairāk piesaista, un uzzini, ko slēpj tava zemapziņa!

Reizēm ir jādzird pareizie vārdi, kas mūs mudinās darīt lietas un virzīties pareizajā virzienā. Ko šīs mandalas var pavēstīt par tevi pašu un ieteikt, kā rīkoties?

1. Sajūtas un intuīcija. Tu bieži vien spēj sajust ko negatīvu, taču tu ne vienmēr par to kādam teiksi. Tava lielākā problēma ir nespēja izlemt – klausīt prātam vai sirdij.

2. Tu it visā centies saskatīt kaut kādu jēgu. Tu vienmēr centies izvērtēt savas prioritātes, taču nereti gadās tā, ka pats svarīgākais paliek novārtā! Laika trūkums ir viena no tavām lielākajām nelaimēm.

3. Konkurence. Situācijās, kad redzi, ka kādam kaut kas padodas labāk nekā tev, tevī pamostas kārtīgs dumpinieka gars. Tevī ir zināmas līdera dotības, kuras tev būtu jāattīsta un jāparāda.

Lasi arī: Izvēlies vienu kārti un uzzini, ko slēpj tava zemapziņa!

4. Neatkarīga daba. Tev šķiet, ka tev ir taisnība arī tajā situācijās, kad rūgti maldies. Labāk mazliet šaubīties un izlikties par nezinīti, nekā tēlot neizsakāmi gudru – apkārtējiem tas var nepatikt. Taču par spīti tam, tu esi pieradis visu darīt viens pats – tu nebaidies kāpt pa izaugsmes kāpnēm arī viens, bez sen zināmiem kompanjoniem.

5. Mākslinieciskums. Tu esi jūtīgs, taču par katru cenu to centīsies noslēpt. Bieži vien nesaprasts, atrast līdzīgi domājošos nudien nav viegla padarīšana!

6. Dažādība. Vienmuļas un garlaicīgas lietas tevi nomāc, tāpēc tu nereti patrāpies interesantās situācijās, kurās esi iekūlies sava piedzīvojuma gara vadīts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru