Ja māc nogurums, iemācies saņemt enerģiju no kokiem

Plaši zināms spēku atjaunošanas veids ir komunicēšanās ar kokiem, kas vienmēr gatavi dalīties ar cilvēku savā enerģijā. Daļa šo augu valsts pārstāvju gluži kā “vampīri” uzņem sevī mūsu negatīvo enerģiju, tādējādi mazinot iekaisumus, paaugstinātu temperatūru un sāpes, bet citi dāsni dod savu spēku.

Tautā plaši pazīstams “vampīrs” ir papele, ne mazāk populāra ir arī apse. Ne velti senatnē, ja cilvēkam sāka sāpēt galva, viņš pagalvī lika apses koka ripuli. Tāpēc, ja jūtaties nelāgi, kāds jūs aizvainojis vai esat sasirdzis, vispirms pastāviet pie papeles vai apses, bet tikai – kaut kur ārpus pilsētas, tālāk no dzelzceļa un autoceļiem. Atspiedieties ar muguru pret stumbru, aizveriet acis un pastāviet dažas minūtes, sajūtot, kā koks paņem sev jūsu slimību.

Tikai jāņem vērā, kā pārcensties nedrīkst, īpaši, ja nekad agrāk ar kokiem neesat komunicējuši.

Pirmajā reizē pilnīgi pietiks ar 5–10 minūtēm. Pēc tam pieejiet pie ozola vai bērza (lai gan uzskata, ka bērzs pats izvēlas, kuram palīdzēt, kuram – ne) un tāpat uz dažām minūtēm pieglaudieties kokam vai vienkārši aptveriet stumbru ar rokām. Ejot projām, nedrīkst aizmirst pateikt kokam paldies par dāvāto enerģiju.

Pretēji depresijai, kas enerģētiku noplicina, smiekli, jautrība, tikšanās ar priecīgiem un interesantiem cilvēkiem dzīvības potenciālu paaugstina.

Kad saslimst kāds mums tuvs cilvēks, mēs par viņu gādājam un rūpējamies, visādi cenšamies viņa stāvokli atvieglot, tādējādi enerģētiskajā līmenī daloties ar viņu savā enerģijā. Saslimušais šajā gadījumā ir enerģētiskā vampīra lomā, un te svarīgi, lai veselajam cilvēkam piemītošās enerģijas pietiktu gan viņam, gan pašam. Tāpēc, rūpējoties par kādu citu, nekad nedrīkst aizmirst sevi. Pat aprūpējot ļoti smagu slimnieku, ir labi jāizguļas, pareizi jāēd, jāuztur labs garastāvoklis, jo citādi enerģijas diviem vienkārši nepietiks.

Visu to līdzekļu vidū, kas vairo enerģiju, goda vietu ieņem fiziskie vingrojumi, pirts, aromterapija, ziedu terapija, litoterapija, homeopātija, fitoterapija… Izvēle plaša, un katrs noteikti atradīs kaut ko sev piemērotu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru