JAUNAVA bērnībā – raksturs un audzināšana

Ar Jaunavu ne apkārtējiem, ne vecākiem problēmu nebūs, jo ar viņu ir viegli sadzīvot, vecākiem – viegli audzināt. Viņš nekad nerunās pretī, neizraisīs konfliktus, būs paklausīgs un ļoti kārtīgs.

Jaunava  nav prasīgs un iztiks ar mazumiņu, viņš lieliski prot piemēroties apstākļiem. Jaunavas zīmē dzimušie bērni uzdos vecākiem daudz jautājumu, jo viņa attīstībā liela loma ir sarunām. No rotaļlietām viņš labprātāk izvēlēsies tās, kas attīsta spriešanas spējas. Starp citu, katru mantiņu viņš noliks tur, kur paņēmis, jo ir kārtīgs, pat pedantisks.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Jau no mazotnes Jaunavā attīstīta augsta atbildības sajūta, varat uzticēt viņam kādu darbiņu un esiet droši, ka tas tiks paveikts. Viņš jums būs labs palīgs mājas darbos. Skolā Jaunava ātri kļūst par pasniedzēju mīluli, jo ievēro disciplīnu un pilda visus mājas darbus.

Jaunavai ir labas analītiķa spējas, un viņš arī prot izmantot savus talantus. Zināšanu ieguve viņam ir pats svarīgākais, lai neizjustu mazvērtības kompleksu. Vecākiem būtu jāregulē savs bērns, lai tas labi attīstītos, izbaudītu bērnības priekus un nebūtu pārāk nopietns. Jaunu lietu apgūšanai un iemācīšanai nederēs zubrīšanas metode, viss jāpasniedz neparasti, lai izraisītu interesi. Citādi mūžam atcerēsies piespiedu mācīšanos un uz jaunu lietu apgūšanu skolā skatīsies kā uz pienākumu.

Viņš ir vairāk domātājs, idejas autors. Jaunavai jāmācās aizstāvēt savas intereses un, ja vajadzīgs, runāt pretī. Tā kā Jaunavas ir ļoti kritiskas, tad nereti tās skolas laikā neatrod sev otro pusīti, bet gadās arī, ka neatrod vispār. Vecāku uzmanības apliecinājums un glāstu valoda mazajai Jaunavai nepieciešami kā vitamīni, jo bez tiem viņa izaugs nejūtīga. Šie bērni ir pārāk lieli reālisti un netic brīnumiem un pasakām.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Audzinot mazo Jaunavu, jāraugās, lai visi solījumi tiktu izpildīti: gan no bērna, gan pieaugušo puses. Tāpat jācenšas neizjaukt nevainojami sakārtoto dzīvesritmu – šīs zodiaka zīmes pārstāvji izceļas ar praktiskumu, reālismu, nopietnību, atbildības izjūtu, disciplinētību un analītisku prātu. Galvenais, ar ko vecākiem nākas efektīvi cīnīties, ir tas, ka bērns nepārtraukti pamana un norāda uz visiem trūkumiem un nepilnībām un viņa krasi negatīvo attieksmi pret kritiku.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru