LAUVA bērnībā – raksturs un audzināšana

Ja jūsu dzīvē ir parādījies Lauva, esiet gatavi pārmaiņām – pasaulē nācis cilvēks, kas gatavs dabūt visu, ko vēlas. Viņu pirmie vārdi nav tētis un mamma, bet gan viņu devīze – es gribu.

Tomēr vecāki nespēj atteikt savam apburošajam bērnam. Lauvas jau no agras bērnības pieradušas komandēt pat par sevi vecākus bērnus. Viņi apzinās sevi kā personību un ir ļoti pašlepni.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Neapšaubāmi, ka viņiem patīk padižoties. Lauvas audzināmi stingri, bet ar lielu iejūtību un maigumu. Jūs taču negribēsiet, lai Lauvēns meklētu padomu un atbalstu citur.

Jau skolā Lauva uzņemas līdera lomu. Taču viņš nedara to tāpēc, lai izceltos. Lauvai jau šūpulī ielikts aizstāvja un vadoņa talants. Apkārtējie labprāt ļauj uzņemties viņam vadību. Tikai ne skolotāji, jo viņiem grūti pierast pie domas, ka pavēlēt varētu mazs bērns. Mazajam Lauvēnam attiecībās ar pieaugušajiem vajadzētu būt diplomātiskākam.

Lauvas pusaudža gados ātri pamana pretējo dzimumu, un pārejas laiks viņiem ir ļoti grūts. Viņiem raksturīga bieža iemīlēšanās un spēcīgas emocijas. Visas viņu draudzības un mīlestības ir dramatiskas. Lauvas nelaime ir tāda, ka viņš neklausa padomiem un visu vēlas izbaudīt pats. Savu egoismu gan Lauvai vajadzētu ierobežot, ja viņš grib sasniegt laimi.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Lauvēna audzināšanas pamatu pamats ir uzslavas, pierunāšana, solījumi. Maigi un neuzkrītoši var izmantot arī patmīlību. Lauvas vienmēr un visur cenšas ieņemt galvenās pozīcijas un līdera vietu, savukārt pašpārliecinātība un patmīlība viņiem ir iedzimta. Lai bērns nekļūtu egocentriķis, visādi jācenšas izcelt vēl vienu viņa īpašību – cēlsirdību.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru