JAUNAVA- mīlestība, attiecības, laulība; cilvēks, kurš nespēj nodoties savām jūtām!

Tas, ka Jaunavas bieži vien ir vientuļas, ir no tā, ka šīs zīmes pārstāvji nespēj atdoties savām jūtām un ieklausīties savā sirdī. Kā likums, Jaunavas baidās no savu emociju izvirduma, viņas savam partnerim neatklāj arī savas slēptākās vēlmes. Bieži vien Jaunavas paliek vienas savas neizlēmības dēļ, jo viņām ir ļoti grūti spert pirmo soli un sasniegt savu mērķi. Fakts ir tāds, ka šīs zīmes pārstāvji ļoti vēlu saprot savas kļūdas, jo viņi savās mīlas lietu neveiksmēs vaino visus citus, izņemot sevi.

tumblr_static_tumblr_static_78bc87soqdk4g8kg844wsg80c_640

Jaunavas baidās no nezināmā, tāpēc viņām ir ļoti svarīgi redzēt un skaidri iztēloties savas attiecības un ģimenes dzīvi. Viņas nekad nebūs kopā ar cilvēku, kurš kaut uz mirkli liks viņām šaubīties par savas izvēles pareizumu, kas arī gala rezultātā noved pie tā, ka šīs zīmes pārstāvji savu otro pusīti atrod diezgan vēlu.

Jaunavas baidās no savām emocijām. Viņas uzskata, ka nevaldāmas jūtas var izsist viņām pamatu zem kājām. Šīs zīmes pārstāvji pastāvīgi cenšas kontrolēt savas emocijas, kas gala rezultātā noved pie nesaprašanās ar otro pusīti.

Lasi vēl: DVĪŅI- mīlestība, attiecības, laulība; nepastāvīgi un brīvību mīloši!

Izvēloties partneri, šīs zīmes pārstāvji turas paši pie saviem noteikumiem. Parasti priekšstats par ideālā cilvēka tēlu un attiecību modeli viņām izveidojas jau diezgan agrā vecumā. Jaunavas vienmēr zina, kas attiecībās ir jādara viņu partnerim un kas viņām, taču viņu attiecības būs atkarīgas no tā, kā viņu otrā pusīte pieņems Jaunavas dzīves scenāriju.

golden-rings-wedding-wallpaper-desktop

Veiksmīgai laulības dzīvei šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams cilvēks, kurš var piespiest Jaunavu pasmieties pašai par sevi un uztvert dzīvi mazliet vieglāk. Visādi citādi Jaunava vairāk kā citas zodiaka zīmes ir piemērotas tieši ģimenes dzīvei, tāpēc viņu ģimenē vienmēr valdīs labklājība un miers.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru