Kā aizsargāt sevi no svešas negatīvas enerģijas. Pieci svarīgi noteikumi

2. Piesardzīgi aiciniet savā dzīvē citus cilvēkus
Jūsu ķermenis, prāts un apkārtējā vide – tas ir jūsu templis. Ko jūs tajā aicināsiet? Tas ir atvērts piedāvājums? Vai cilvēkiem ir jānoslauka kājas pirms viņi ienāk, vai arī tas ir normāli, ka viņi velk netīrumus jūsu dvēselē?

Ja jūs vienā jaukā dienā kādam iedosiet maizes gabalu, viņš prasīs maizes kukuli arī nākamajā dienā. Ja jūs atļausiet kādam palikt pie jums brīvdienās, viņi mēģinās palikt arī uz nedēļu vai divām. Ir situācija, ka cilvēks ir auksts un skops, piemēram, pret kaimiņiem taču viņš ir vienkārši ciena sevi un savu māju.

Ir lieliski būt dāsnam, taču ir smalka robeža, ko vajag ievērot, lai jūs nesamītu. Iemācīties pateikt “nē” un justies normāli pēc šāda atteikuma.

3. Pārstājiet pievērst uzmanību muļķiem
Parazītam nepieciešams saimnieks, lai izdzīvotu. Kad jūs pievēršat uzmanību kādam citam, jūs dodiet viņam enerģiju. Enerģētiskie vampīri zags jūsu domas, samazinot jūsu enerģētiskās rezerves. Vairāki cilvēki uzgāzīs jums virsū savu negatīvo enerģiju, bet pēc tam meklēs nākamo upuri.

Draudzīga auss, iespējams, ir lieliska lieta, taču arī šeit ir līnija, kuru nevienam nav tiesību pārkāpt.

Iespējams, otrs cilvēks izklāsta jums savas bēdas darbā, attiecībās vai pat dalās priekā par veiksmīgiem sasniegumiem. Visas šīs emocijas var izsmelt jūs un mainīt jūsu dzīvi ne labākajā veidā.

Mīliet sevi, apturiet citu cilvēku runas plūdus vai sakiet, ka jūs neesat to gatavi klausīties tieši tagad. Tā jūs pārtrauksiet uzņemt sevī toksisko enerģiju.

4. Ieelpojiet svaigu gaisu dabā
Dodieties dabā, meditējiet, atpūšaties un elpojiet. Attīriet ūdeni sevī un nodarbojaties ar fiziskajiem vingrinājumiem. Kustieties līdzīgi kā tauriņš – maigi, bet ātri.

Elpošana palielina asins plūsmas cirkulāciju visā organismā un palīdz nepieļaut, ka jums apkārt esošie cilvēki aprij jūsu enerģiju. Pastaigājieties ar pārliecību sevī, paceliet galvu augšup un neļaujiet nevienam sabojāt savu garastāvokli.

5. Uzņemties 100% atbildību par savām domām un emocijām
Tas, kā jūs jūtaties, ir 100% jūsu atbildības. Visums sūta mūsu dzīvē cilvēkus, lai mūs pārbaudītu. Sevis uztveršana ir spēcīgāka, nekā citu uztveršana.

Jūs neesat upuris, un nevienam nav varas pār jums. Padomājiet, kā jūsu domas vai gaidas izpaužas situācijā, kas jums rada raizes. Ko darīt, ja viss atkarīgs no jūsu, pacietības, uzbudināmības vai līdzcietības?

Līdzko jūs uzņemsieties atbildību par savām reakcijām, jūs savienosieties paši ar sevi dziļākā līmenī.

Radiet situācijas, kas paaugstina jūsu enerģijas līmeni. Jūs labi jūtaties ar šo cilvēku? Šim cilvēkam ir labi blakus jums. Jūs esat pelnījuši lielisku pieredzi, un pienācis laiks to apzināties.

Avots: “tayni-mirozdaniya.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru