Kā ar roku noņēma! Sāpes patiešām var dziedināt ar rokām


Teicienu “sāpes kā ar roku atņēma” dzirdējis katrs, un daudzi arī zina, ka tas nav tukšs izdomājums, ka šo vārdu pamatā ir cilvēku rokām piemītošais dziedinošais spēks. Ikviens, arī pats vienkāršākais cilvēks, uzliekot plaukstas sāpošā orgāna vietai, var palīdzēt gan sev, gan citiem, jo virkne bioenerģētiskās ārstēšanas paņēmienu ir viegli apgūstami.

Roku pielikšanas “brīnuma” noslēpums ir vienkāršs: mums, cilvēkiem, enerģētiskais un fiziskais apvalks savstarpēji ir cieši saistīti, un jebkuru pašsajūtas pasliktināšanos pirmām kārtām izraisa iekšējās enerģijas deficīts. Cēloņu tam var būt ļoti daudz: stress, smagi dzīves apstākļi, slikta ekoloģija. Un, lai atveseļotos, nepieciešams tikai viens – atjaunot trūkstošos spēkus.

Protams, pilnībā apgūt enerģijas nodošanas, regulēšanas un novirzīšanas māku spēj ne jau katrs, jo nepieciešamas ne tikai noteiktas spējas, bet arī ilgstoša speciāla apmācība. Un tomēr, apgūstot pašus vienkāršākos bioenerģētikas paņēmienus, katrs cilvēks var palīdzēt gan sev, gan citiem. Turklāt kaišu, kas atkāpjas roku spēka priekšā, ir ļoti daudz.

Pamatprincipus uzzini nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru