Kā ar roku noņēma! Sāpes patiešām var dziedināt ar rokām

Dziedinošais siltums

Sievietēm “dziedinošā” (tā, pa kuru aktīvāk norit enerģijas plūsmas nodošana) ir kreisā roka, bet labā – ekranējošā (atstarojošā). Vīriešiem otrādi – dziedē labā roka. Uz plaukstām atrodas plats enerģijas izplūdes kanāls, tāpēc ārstēšana tiek veikta ar atvērtu plaukstu kustībām, kuras visas obligāti izpildāmas pulksteņa rādītāja virzienā.

Taču, pirms sāk ārstēšanu, vispirms sevi šim procesam jāsagatavo.
* Jānoņem visi metāla priekšmeti un rotaslietas (tas pats jādara arī pacientam). Metāls spēj sevī uzņemt un ilgi uzglabāt no sasirgušajiem orgāniem paņemto informāciju.
* Rūpīgi jānomazgā rokas aukstā ūdenī.
* Plaukstas enerģiski saberzē tik ilgi, līdz jūtams stiprs siltums.

Seansa laikā pacientam jāatrodas starp dziednieka izvērstām rokām. Vislabāk, ja viņš stāv, jo ar vienu, aktīvo plaukstu vienmēr ārstē, bet ar otru ekranē enerģiju no pretējās puses. Aktīvajai rokai vienmēr jābūt tajā ķermeņa pusē, kurai slimais orgāns atrodas tuvāk. Ekranējošo roku parasti tur vai nu nekustīgi, vai arī ar to izdara šūpojošas kustības atbilstīgi aktīvās rokas kustībām. Abu roku pirksti ir iztaisnoti, nedaudz izvērsti un nesasprindzināti.

Seanss var sākties

Pirkstus sāk lēnām virzīt pa vietu (kā jau iepriekš minēts, pulksteņa rādītāja virzienā), kur cilvēks jūt sāpes. Jāiztēlojas, ka uz pirkstu galiem lēnām aizplūst blīva karsta straume, kas pēc tam paņems sev līdzi visas pacienta ciešanas. Jākoncentrējas un jāiztēlojas, kā šī plūsma izstumj sāpes un ieņem to vietu. Jāseko arī, lai abas rokas un slimais orgāns atrastos uz vienas līnijas. Ja nepieciešams noraidīt koncentrētāku enerģijas kūli, pirkstu galus satuvina kopā, bet, lai radītu “lāzera staru”, visus pirkstus, izņemot rādītājpirkstu, savelk dūrē, un tad šo vienīgo iztaisnoto pirkstu kā pistoles stobru vērš pret slimo orgānu vai sāpīgo vietu.

Dažkārt ir par maz tikai novirzīt enerģiju uz neveselo orgānu vai ķermeņa daļu – nepieciešams sāpes “izvilkt” no organisma. Lai to izdarītu, jāiztēlojas, ka dziedinātājs uzmanīgi ar pirkstu galiem velk laukā svešo sāpi (gluži kā zvejnieks, velkot tīklu ar lomu). Kad sāpe izvilkta laukā, roku atvirza sāņus un ļoti spēcīgi nokrata – lai svešā kaite nepaliktu pie pirkstiem. Pēc katra seansa rokas ļoti rūpīgi jānomazgā tekošā ūdenī.

Dziedinātāja kodekss

Nedrīkst aizmirst, ka bioenerģētika nav visu varoša panaceja, bet dažos gadījumos tā var nodarīt pat kaitējumu. Atveseļojošo manipulāciju veikšanas noteikumu nav daudz, taču tie visi jāievēro bez atrunām.

Ar roku uzlikšanas metodi nedrīkst ārstēt tuberkulozi, ļaundabīgos veidojumus, psihiskus traucējumus, dažādas iekaisumu un infekciju slimības, ko pavada strauja ķermeņa temperatūras paaugstināšanās. Turklāt gan ekstrasensi un dziednieki, gan tradicionālās medicīnas pārstāvji ir vienisprātis, ka šo ārstēšanas metodi nav ieteicams pielietot bērniem līdz 7 gadu vecumam un veciem ļaudīm, kas vecāki par 70 gadiem. Bez šiem kodeksā ir arī vēl citi tabu.

* Nekad nedrīkst uzņemties ārstēt cilvēkus, kuriem nav noteikta precīza diagnoze.
* Nedrīkst atcelt ārsta nozīmēto ārstēšanu.
* Nedrīkst piedāvāt savus pakalpojumus, ja to nelūdz, jo īpaši, ja dziedinātājam piemītošās spējas vai metodes iespējas tiek apšaubītas.
* Nav ieteicams ārstēt divas vai vairāk slimības vienlaikus. Tas jādara pakāpeniski, sākot, protams, ar kaiti, kas pacientam sagādā lielākās ciešanas.

Kā atjaunot enerģiju

Šai neparastajai atveseļošanas metodei ir arī savi zemūdens akmeņi. Ne mirkli nedrīkst aizmirst, ka enerģijai, kuru nodod donors, ir jādod atvieglojums un veselība, bet ne jaunas kaites. Tā kā ārstēšanas rezultāts pilnībā ir atkarīgs no dziedinātāja psihiskā un fiziskā stāvokļa, nedrīkst pievērsties roku uzlikšanas metodei, ja viņš pats jūtas nevesels: sāp galva, ir paaugstināta temperatūra vai vienkārši slikta pašsajūta. Pacients no šādas “buķetes” veselāks nekļūs.

Un vēl. Nododot savu enerģiju citam cilvēkam, dziedinātājs pats to zaudē, un, neaprēķinot savus spēkus, pastāv draudi, ka viņš var saslimt pats. Īpaši ievainojamas ir aknas (enerģētiski vissvarīgākais orgāns). Tāpēc ļoti svarīgi iemācīties apsīkušās rezerves papildināt. Ir ļoti daudz veidu, kā to izdarīt. Pats vienkāršākais no tiem: salikt kopā plaukstas krūšu līmenī, tad piecas minūtes uzspiest vienu otrai, it kā cenšoties izstumt “pretinieci” no šīs teritorijas. Pilnīgi pietiek šādu piecu minūšu nodarbību atkārtot 6–8 reizes dienā, lai papildinātu enerģijas krājumus un saglabātu savu veselību.

Kā novērst sāpes

Stipras sāpes kājās
Neatkarīgi no tā, kas sāpes izraisījis, pietiek 3–5 minūtes savu enerģiju raidīt vietai, kur sāpes visspēcīgākās. Pieskarties kājai ar rokām nav nepieciešams, to it kā apņem no neliela attāluma.

Galvassāpes
Atvērtas plaukstas pietuvina (aptuveni 10 cm attālumā) pacienta deniņiem tā, lai cilvēks sajustu no tām plūstošo siltumu. Domās enerģiju raida uz abām plaukstām un tur tās šādi 1–2 minūtes. Pēc tam rokas lēnām novirza virs pakauša un arī tur 1–2 minūtes. Manipulācijas atkārto, līdz galvassāpes pilnībā pārgājušas.

Sāpes kuņģī, zarnu traktā
Ar plaukstu virs sāpošās vietas izdara lēnas apļveida kustības. To dara tik ilgi, kamēr sāpes pierimst. Šī metode labi palīdz kolīta ārstēšanai, arī pret dedzinošām un griezīgām kuņģa sāpēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru