Kā katras zodiaka zīmes sievietei atrast savu liktenīgo vīrieti? Ar humoru

 

Vēzis

Parādiet vīrietim, ka esat mīlīga un iekarojama. Lai veiksmīgi apprecētos, Vēžiem nāksies parādīt savu patieso seju. Spēcīgais dzimums mīl patiesumu, bet ciest nespēj sieviešu noslēpumainību un noslēgtību. Sekojiet līdzi savam garastāvoklim, paaugstiniet sieviešu enerģētiku – jūs nespēsiet tikt vaļā no pielūdzējiem!

Lauva

Lauvas var ilgi gaidīt savu izredzēto vīrieti. Tas tiešām tā arī ir, jo ar tādu raksturu, kāds ir Lauvām, spēj sadzīvot tikai retais. Ja atradīsies vīrietis, kas spēj paciest Lauvu, tad viņi būs laimīgi visu atlikušo dzīvi. Lauvām ieteicams rūpīgi lūkoties uz to, kas viņām jau tā atrodas degungalā. Visticamākais, ka viņš ir jūsu labs paziņa.

Jaunava

Jaunavai nav nepieciešama neviena palīdzība. Kad viņas izlems precēties, tad arī vīrs atradīsies. Jaunavām ir grūti atteikt, jo parasti viss notiek tā, kā viņas ir teikušas – un nekādi citādi! Jaunavas jau no agras jaunības zina, kādu vīrieti vēlas un kā viņu apgredzenot.

Lasi arī: Kāpēc viņš grib precēt tieši tevi? Horoskops sievietēm

Svari

Svariem atliek vien palūkoties apkārt, lai atrastu sev vīru. Viņām tas varen feini izdodas! Vīrieši tūlītēji uzķeras uz Svaru sieviešu ēsmām un iekļūst mīlestības ķetnās. Lai Svari varētu veiksmīgi apprecēties, viņām nepieciešams pārtraukt no sevis veidot ārkārtīgi spēcīgu personību – jums jākļūst mazāk neatkarīgām.

Skorpions

Skorpionu sievietēm nepieciešams mazliet nolaisties no mākoņiem un sākt cienīt savu vīrieti. Principā – viņām nav grūti apprecēties. Viņas ir gudras un pievilcīgas. Taču ar viņām ir ārkārtīgi grūti šķirties. Pat 10 gadus pēc šķiršanās vīrietis nespēs dot viņai mieru. Labi, kādi tur 10 – visi 20 gadi!

Strēlnieks

Zvaigznes apdāvinājušas Strēlniekus ar spēju tikt galā ar jebkādām dzīves situācijām, tieši tādēļ vienas viņas noteikti nepaliks. Taču, lai iekarotu vīrieti un pēcāk viņu arī apprecētu, Strēlnieku sievietēm nepieciešams atslābt, patiesībā – kļūt mazliet vārgām. Iemācieties lūgt pēc palīdzības un izlikties par vāju un bezpalīdzīgu, tad jūsu īstais un vienīgais cilvēks ātri vien sevi atklās.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām ir visaugstākie standarti, izvēloties partneri

Mežāzis

Mežāžu sievietes ir ārkārtīgi izvēlīgas vīriešos, tieši tādēļ kuru katru viņas noteikti neprecēs. Viņām nepieciešams apgrozīties sava līmeņa (vai pat augstāk) cilvēki sabiedrībā, lai atrastu savu īsto un vienīgo.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri savos izredzētajos partneros meklē radniecīgas dvēseles. Ar to pietiek, lai veidotu laulības dzīvi. Meklējiet vīru tur, kur iespējams atrast partneri ar vienādām interesēm. Tas, kādu vīrieti izvēlēsies Ūdensvīra sieviete, nav pieskaitāms pie viena tipa, jo šīs zīmes sievietes izvēlas no sirds.

Zivis

Galvenais vadmotīvs konkrēta vīrieša izvēlē ir iespēja būt pilnīgi brīvām. Zivis nekad nevarēs sadzīvot kopā ar īstu tirānu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!