Finansiālā labklājība un Ūdens stihijas zīmes: Vēzis, Skorpions, Zivis

ZIVIS

Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju nav skopi, bet gan visnotaļ labsirdīgi un dāsni. Zivīm ir diezgan grūti kļūt bagātām, tāpēc ka naudu viņas tērē absolūti bezjēdzīgi un bez mēra izjūtas. Pret naudu šīs zīmes pārstāvji izturas visnotaļ vieglprātīgi, bet tāda attieksme nekādā gadījumā nav savienojama ar bagātību, lai gan ir sastopami arī bagāti šīs zīmes pārstāvji, taču kļūt patiesi veiksmīgām un bagātām izdodas tikai tām Zivīm, kas nav vieglprātīgas, jo idejas šīs zīmes pārstāvjiem uzrodas ar apskaužamu regularitāti, turklāt ģeniālas idejas, kuras noteikti var īstenot arī biznesā un pārvērst milzīgā peļņā.

water-is-money1

SKORPIONS

Skorpioni pilnīgi noteikti prot tērēt, tāpēc šajā ziņā viņi ir ļoti līdzīgi Zemes stihijas pārstāvjiem. Viņi nežēlo naudu uz tiem, kurus mīl, taču zina mēru, kas, bez šaubām, ir ļoti svarīga īpašība, kas noder tieši biznesā. Skorpionu stiprā puse ir “prāta” darbs, bet viņu ziedošanās lietām, kas viņiem patīk, ir vienkārši fenomenāla. Skorpionu ceļš uz bagātību ir diezgan viegls, taču viņiem trūkst jaunas idejas, tāpēc viņi dod priekšroku stabilitātei. Šī zīme drīzāk atnes veiksmi citiem, nevis paši sev, tāpēc šīs zīmes pārstāvji bieži vien kļūst bagāti tikai pēc stāšanās laulībā. Šie cilvēki ir talantīgi, gudri un vilinoši, kas padara viņus par lieliskiem biznesmeņiem.

 

Lasi vēl: Naudas horoskops – apraksts katrai zodiaka zīmei

 

VĒZIS

Vēži ir intuīcijas cilvēki, jo viņi biežāk kā citi paļaujas uz savu iekšējo balsi, turklāt arī gūst no tā labumu. Tērē viņi naudu ļoti racionāli, vienmēr paturot kaut ko arī rezervē. Viņi ir piesardzīgi, taču viņiem nav svešs arī avantūrisms. Viņi ir kā magnēts, kas pievelk naudu. Dažreiz viņi mēdz būt skopi, taču viņiem nav žēl ziedot naudu dēļ tiem, kuri viņiem dārgi. Visiem pārējiem ceļš uz viņu kabatām vienmēr ir slēgts. Vēži bieži vien mīl turpināt to, ko iesākuši viņu vecāki vai radinieki, taču reizēm viņi gūst panākumus pilnīgi citā sfērā. Šīs zīmes pārstāvji ļoti bieži kļūst bagāti un sasniedz panākumus, bet par iemeslu tam kalpo viņu tieksme pēc materiāliem labumiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru