Lūk, kā magnētiskās vētras ietekmē katru zodiaka zīmi

STRĒLNIEKS Paši noturīgākie pret laika apstākļu izmaiņām ir Strēlnieki. Viņiem magnētisko vētru priekšvakarā ieteicams nepārēsties, bet ja gadījumā sagurums parādās, ieelpot lavandas vai baltegles ēterisko eļļu un dzert māllēpju vai asinszāles uzlējumu.

JAUNAVA Jaunavas uz magnētiskā lauka izmaiņām var reaģēt reizi trijos mēnešos. Šīs zīmes pārstāvjiem ieteicamas organismu nostiprinošas procedūras, piemēram, pusstundu ilgu fizisko slodzi katru dienu. Jāseko uzturam, bet dienās, kad jutība pret laika apstākļu izmaiņām palielinās, jādzer mazā mārsila vai helēniju ālantes uzlējums.

MEŽĀZIS Mežāži jebkurus laika apstākļus panes mierīgi, taču, paaugstinoties magnētiskajai aktivitātei, viņu organismā var veidoties nogulsnēšanās procesi, parādīties sāpes locītavās. Mežāžiem ieteicami periodiski masāžas kursi un kontrastduša.

DVĪŅI Arī Dvīņu organisms diezgan labi pielāgojies atmosfērā notiekošajām izmaiņām, taču reizumis uz magnētiskajām vērtām viņi tomēr reaģē. Tas var izpausties pastiprinātas nervozitātes, vieglā kustību koordinācijas traucējumu veidā. Tādās dienās Dvīņu uzturam jābūt sabalansētam un daudzveidīgam, bet no zāļu tējām var ieteikt fenheļa uzlējumu.

SVARI Svari uz magnētiskās aktivitātes izmaiņām un krasu temperatūras maiņu var reaģēt diezgan pamanāmi. Šādos periodos viņiem var pat parādīties alerģiskas reakcijas. Lai to nepieļautu, svarīgi sekot nieru darbībai, jāapmeklē pirts, jādzer trejdaivu sunīša uzlējums.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīriem dabas kaprīzes patīk un viņus nebiedē ne vētra, ne lietus. Taču reakcija uz laika apstākļiem mēdz būt arī viņiem, tāpēc atmosfērā notiekošo izmaiņu priekšvakarā viņi var pievērsties meditācijai, arī aromterapijai ar ciedra vai ģerāniju ēterisko eļļu.

SKORPIONS  Ūdens zīmju pārstāvji uz laika apstākļu izmaiņām reaģē visnotaļ asi. Noturīgākie ir Skorpioni, taču uz viņiem iedarbojas 22 dienu ilgais Saules aktivitātes cikls, un periodiski šās zīmes pārstāvjiem var parādīties tūska un ādas reakcijas. Profilakses nolūkā Skorpioniem ieteicama pirts.

VĒZIS Vēžiem stāvoklis mainās līdz ar Mēness izmaiņām, atbilstīgi tā 28 dienu ilgajam ciklam. Šīs zīmes pārstāvjiem regulāri bojājas garastāvoklis, mēdz būt galvassāpju lēkmes, nervozitāte. Šādās reizēs ieteicams pabūt vienatnē un silta skuju vanna pirms gulētiešanas, pēc kuras var izdzer glāzi tējas vai piena ar medu.

ZIVIS Lai gan Zivis ir viena no zodiaka visjutīgākajām zīmēm, pazeminātu atmosfēras spiedienu un mitrumu tās panes labāk par visiem citiem. Vairākas dienas pirms magnētiskajām vētrām Zivīm ieteicams ievērot diētu, rūpēties par ķermeņa tīrību un izmantot nomierinošas aromātiskās eļļas, piemēram, lavandas eļļu.

LAUVA  Uguns stihijai piederošajām zīmēm, īpaši Lauvām, ļoti patīk saules gaisma. Saules aktivitātes laikā Lauvas zīmē dzimušie ir pastiprināti pakļauti sirds-asinsvadu saslimšanām. Viņiem ieteicamas ir ultravioletās vannas un atbilstīga fiziskā slodze. No rīta var lietot tonizējošu, bet vakarā – nomierinošu augu preparātus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru