Kā piesaistīt mīlestību, veselību un bagātību. Pirmais Visuma zelta likums

 

1. Likums. Ar mīlestību piepildīts cilvēks piesaista sev citu cilvēku mīlestību

Šis ir viens no galvenajiem pievilkšanās likuma postulātiem. Līdzīgs pievelk līdzīgu. Visi cilvēki, notikumi, lietas mūsu dzīvē nav nejaušas. Mēs paši tās ap sevi radām labprātīgi vai nē. Nepieciešams sev likt domāt tikai par labo un redzēt skaistumu apkārtējos cilvēkos un priekšmetos.

Diemžēl tieši bērnības kompleksi veido nelaimīga un nemīlama cilvēka pozīciju. Speciālisti to dēvē par “upura apziņu”. Cilvēkam šķiet, ka viņš meklē izeju, pat patiesībā notiek sekojošais – pastāvīgās sarunas par nelaimīgu mīlestību iegremdē viņu mazā, slēgtā bezgalīgu aizvainojumu un vilšanās pasaulē, apburtajā lokā, no kura ļoti grūti tikt ārā.

Upuris vienkārši pārstāj ievērot dzīves pozitīvos momentus, un jo vairāk cieš, jo biežāk pieļauj kļūdas. Gaidīt laimi tādā stāvokli ir mazākajā mērā naivi. Kā mainīt radušos situāciju? Pirmkārt, saprast, ka mīlestība nevar atnākt no ārpuses, ar varu izlauzties pie cilvēka. Gatavībai mīlēt un būt mīlētam vispirms ir jādzimst dvēselē, jāaizpilda ar sevi visu apziņu pilnībā. Atceries – neviens un nekad nevar jūsu labā neko izdarīt. Mēs un tikai paši radām personīgo realitāti. Laimīgi cilvēki gūst prieku paša nenozīmīgākā iemesla dēļ.

Trīs galvenie “nekad”

1. Nekad neturi vecus aizvainojumus sevī, īpaši uz bijušajiem mīļotajiem. Aizvainojumi zemapziņas līmenī bloķē iespējas pozitīvām pārmaiņām dzīvē.

2. Nekad nesaki sev: Man nekas nesanāks. Ticība panākumiem ir pašu panākumu ķīla.

3. Nekad nepārvērt mīlestības meklējumus par pašmērķi. Patiesas jūtas atnāk dabiski un harmoniski.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru