Kā rīkojas katra zodiaka zīme, kad tiek aizskarta? 

Noskaidro, kā šādā situācijā rīkojas katra zodiaka zīme! Kāds pasmejas, kāds apvainojas, bet kāds – saka kaut ko pretī!

Tas ir pilnīgi normāli, ka uz aizvainojumiem katrs reaģē citādāk, tas pats attiecas arī uz zodiaka zīmēm. Noskaidro, kā reaģē tieši tava zīme!

VĒRSIS, DVĪŅI, ŪDENSVĪRS

Šie cilvēki parasti izdomā kaut ko gudru un asprātīgu, ko pateikt pretī. Parasti paši bez iemesla citus neaizskar, tomēr neļaus citiem sev regulāri kāpt uz galvas. Dažos gadījumos šo zodiaka zīmju pārstāvji vienkārši ignorē tās muļķības, ko viņam kāds tirliņš pasaka.

SVARI, SKORPIONS, STRĒLNIEKS

Šo zodiaka zīmju pārstāvji neko nevar padarīt, kā smieties par to, cik muļķīgā veidā kāds viņus mēģināja aizvainot. Lai šīm zodiaka zīmēm sāpētu kāda pateiktais, ir jāsaka patiešām kas tāds, kas viņu varētu sāpināt, respektīvi, viņš ļoti labi jāpazīst, lai zinātu viņa vājās vietas. Tomēr jārēķinās ar to, ka tādā gadījumā šo zodiaka zīmju pārstāvji vairs nesmiesies, bet, iespējams, ka uzdrošināsies teikt kaut ko pretī.

AUNS, JAUNAVA, MEŽĀZIS

Nosodoši paskatīsies uz savu pāridarītāju, un vienkārši aizies prom. Šo zodiaka zīmju pārstāvjiem nav laika muļķībām, kur nu vēl citu apsaukāšanai. Kā saka – gudrākais piekāpjas.

LAUVA, ZIVIS, VĒZIS

Šīs zodiaka zīmes labāk neaizskart, jo iznākums patiešām nav paredzams. Vienu reizi viņi var uzvesties pilnīgi mierīgi, bet iekšēji justies tā, it kā visa pašpārliecinātība, kas viņiem reiz ir bijusi, ir pazudusi vienā mirklī. Citu reizi viņi var reaģēt asi – pateikt kaut ko pretī, un vēlāk pat mēģināt atriebties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru