Kā Zodiaka zīmes dusmosies 2017. gadā

dusmas

Noskaidro, kā Gaiļa gads ietekmēs katras zodiaka zīmes emocijas!

Daži šajā gadā būs neraksturīgi mierīgi un grūti nokaitināmi, bet citi – vēl emocionālāki un nervozāki neka iepriekš. Uzzini, ka dusmosies tu, atbilstoši savai Zodiaka zīmei!

 

Auns

Auni būs ļoti ātri sadusmojami, bet arī ātri nomierināsies. Viņi nav tie, kas uzsāk strīdus, bet zina, kā tos izbeigt, un viņi arī ātri piedod.

Vērsis

Tevi nevarēs nokaitināt uzreiz, tomēr tev būs nepieciešami ilgi brīži vientulībā. Visvairāk Vēršus sadusmo neuzticība un negodīgums!

Dvīņi

Tavas emocijas būs neparedzamas, tai skaitā arī dusmas.  Tu mēdz pacelt balsi un atbildēt ar asiem vārdiem, ja tiec apvainots.

Vēzis

Vēži ir pasīvi agresīvi, kad dusmojas. Parasti klusēsi, bet labprāt izrunāsi visu, ja kāds cits par to sāks runāt pirmais.

Lauva

Ja sadusmosi Lauvu, tad par to uzzināsi ļoti ātri. Viņi dusmās kļūst ļoti asi, taču pēc strīda ātri nomierinās.

Jaunava

Jaunavas var paciest ļoti daudz, pirms sadusmojas. Viņām nepatīk konflikti, tāpēc viņas tiek galā ar savām sajūtām vienatnē – šogad situācija nemainīsies!

Svari

Svari ir miera uzturētāji. Viņi izvairās no konfliktiem kā no mēra. Kad izceļas strīds, viņi parasti pasaka dažus vārdus un atkāpjas. Strīdu Svariem būs vismazāk!

Skorpions

Skorpiona dusmas var pamanīt jau viņa acīs. Ja Skorpions ir sadusmots, bet vēl neko nesaka, tad noteikti plāno to darīt. Šogad esi prātīgāks – atsevišķiem cilvēkiem ir vērts izpatikt.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir liels pacietības mērs, tāpēc viņus nenākas bieži redzēt dusmīgus. Kad tas tomēr notiek, viņi mēdz būt ļoti sarkastiski.

Mežāzis

Mežāži parasti krāj visas sliktās emocijas sevī, bet, kad pacietības mērs ir pilns, zaudē savaldīšanos. Neskatoties uz to, viņi ātri nomierināsies un visu aizmirsīs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepatīk strīdēties, un viņi mēdz ignorēt pāri darītājus. Viņi labprāt visu atrisina, bet tikai tad, kad ir nomierinājušies.

Zivis

Zivis arī cenšas izvairīties no strīdiem, ja vien nav bijusi ļoti neveiksmīga diena. Tad viņas uzsprāgst. Zivis dusmās var raudāt un mēdz turēt aizvainojumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru