Kāds tu esi attiecības ar draugiem? – Noskaidro pēc savas zodiaka zīmes!

Lauva

Lauvai ir mazliet svešs draudzības princips. Lauva ātri vien padara visu romantisku, jo viņai šķiet, ka draudzība ir pārāk liela distance staro diviem cilvēkiem. Lauva ir radošs draugs, tāds, kas allaž spēj piedāvāt siltu apskāvienu.

Jaunava

Jaunava ir gatava paust siltas jūtas pret citiem. Tiesa gan, Jaunava ātri vien spēj pamanīt visus tavus trūkumus un vājības. Bet no otras puses – tādējādi Jaunava ļauj tev kļūt par labāku cilvēku.

Svari

Svari mīl romantiku, kā arī apzinās tās nozīmi labās attiecībās. Svari mīl harmoniju, tādēļ bez iemesla nekad neraustīs kaķi aiz ūsām, tas ir, nenorādīs uz drauga trūkumiem vai vājībām.

Lasi vēl: 12 Zodiaka zīmju pāri, kuri kopā dzīvo ilgi un laimīgi

Skorpions

Gluži tāpat kā romantiskā Lauva, arī Skorpions līdz galam nesaprot, kā strādā draudzība. Skorpionam piemīt vājība – viņš nespēj pilnībā uzticēties cilvēkiem. Bet, kad uzticība nopelnīta, Skorpions var kļūt pat uzticamāko draugu uz planētas Zeme.

Strēlnieks

Sagatavojies piedzīvojumiem, jo Strēlnieks tev parādīs jaunus apvāršņus. Strēlnieki mīl dabu, piedzīvojumus, ceļojumus un kultūru, tādēļ tev būs jābūt gatavam uzticēties tam, ko Strēlnieks piedāvās. Lielisks palīgs, bet ne pats labākais klausītājs. Tomēr, Strēlnieks var likt tev sajusties tā it kā nekādas problēmas nebūtu tevi piemeklējušas jau paša sakumā.

Mežāzis

Uzticams un reāls draugs – tāds ir Mežāzis, uz kuru vari paļauties. Mežāzis zina, kā likt sabiedrībai darboties viņa labā, tātad – arī Mežāža draugu labā. Vari paļauties, ka Mežāzis tev liks koncentrēties uz lieliem, dižiem mērķiem.

Lasi arī: Lielais draudzības horoskops: ar ko esi vissaderīgākais?

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs novērtē draudzību pašu par sevi. Ūdensvīrs prot novērtēt cilvēkus ne tikai kā ģimenes locekļus vai draugus, bet kā individuālas personas. Ūdensvīrs prot draugiem būt viņiem pašiem – draugs, ar kuru tev nebūs jāizliekas.

Zivis

Emocionālās un kaislīgās Zivis būs ar tevi, kad vien tu to vēlēsies. Zivis arī prot klausīties un saklausīt. Pastaigas, radošas aktivitātes, filmu vakari – Zivis allaž būs gatavas pievienoties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru