Kad sieviete pērk produktus, viņa gādā laimes dienas ģimenei. Vērtīga ikdienas maģija

1. Kad sieviete pērk produktus, viņa pērk turpmākās laimes dienas savai ģimenei. Katrs svaigs, skaists, nogatavojies un patīkami smaržojošs auglis vai dārzenis – tā ir laimīgas un mierīgas dzīves diena šajā ģimenē. No savas puses, vīrietim ir jānodrošina sieviete ar naudu, lai viņa varētu izvēlēties viskvalitatīvākos produktus.

Ģimene, kurā ekonomē uz produktiem, kļūst nabadzīga un nelaimīga, jo ekonomēšana uz produktiem ir ekonomēšana pašiem uz savu tuvinieku laimes rēķina.

2. Biežāk smaidiet un dāvājiet smaidus garāmejošajiem cilvēkiem. Tas sniegs jums un citiem spēku un enerģiju.

3. Cieniet savu un citu cilvēku personīgo telpu. Nekad pārāk tuvu nepieejiet nepazīstamiem cilvēkiem, viņiem enerģētiskā līmenī tas var radīt lielu diskomfortu.

4. Nekad neko nenožēlojiet, tas ir lieki. Viss, kas notiek, notiek pēc garu gribas, un viss ir uz labu.

5. Akmeņus, kas ārēji līdzīgi dzīvniekiem, bez ceremonijas ņemt nedrīkst, citādi var piesaukt nelaimi. Ja jūs esat atradis/atradusi šādu akmeni un gribat ņemt to līdzi, tad vērsieties pie attiecīgās vietas gara-saimnieka ar lūgumu paņemt akmeni. Pēc tam uzklājiet akmenim uz zemes baltu audumu.

6. Lai aizsargātu sevi no sliktas ietekmes internetā, profila fotogrāfiju vajag uzņemt pret uguns liesmu vai dūmos, tad negatīva ietekme ir ārkārtīgi maz ticama.

7. Pret smēķēšanu var attiekties dažādi un tāda būs arī ietekme. Labāk, protams, nesmēķēt, bet tad, ja jūs smēķējat un netaisāties atmest, nelasiet to, ko raksta uz cigarešu paciņām, jo tā ir sevis ieprogrammēšana uz slimības rašanos. Neattiecieties pret smēķēšanu kā pret kaitīgu ieradumu, kas nogalina jūs, un kaitējums no smēķēšanas patiešām būs mazāks.

8. Klausoties labu mūziku, jūs attīrāt sevi no negatīvās enerģijas, kas uzkrājusies dienas laikā. Mūzika – tā ir savdabīga meditācija, kas spēj radīt jūsos harmoniju pašam ar sevi.

9. Lai varētu vieglāk elpot un nebūtu spiediena uz sirdi, iemācieties raudāt.

10. Ja jūs strīdaties ar cilvēku un viņš jums saka nekrietnības, nolād jūs un jūs sākat justies slikti, var atdot atpakaļ cilvēkam to negatīvismu, ar kādu viņš jūs apveltījis, skaļi nosaucot viņa vārdu un sakot: “Tavi vārdi gulstas uz taviem pleciem”.

11. Jūsu spēks ir jūsu domās. Nekad dusmās nedomājiet slikti par mīļoto cilvēku, citādi jūs paši to nenojaušot, piesauksiet viņam nelaimi. Katra doma rada darbību, ja ne jūsos pašos, tad pasaulē kopumā.

12. Lai cilvēki pēc jums tiektos, ejiet viņiem pretim! Esiet altruistiski, kas piedos jums spēkus, enerģiju un, iespējams, tiks atalgots nākamajās dzīvēs. Viennozīmīgi – tas jūs ietekmēs ļoti labi, tikai nevajag jaukt patiesu altruismu ar patmīlīga altruisma izpausmēm.

13. Ja jums šķiet, ka situācija, kāda ir izveidojusies, nav atrisināma, paceļat roku augstāk, tad strauji to nolaidiet lejā ar vārdiem: “Lai tā iet [ratā]”. Un padomājiet vēlreiz. Ir teiciens “Pat tad, ja tu esi apēsts, tev ir divas izejas”.

14. Iemācieties mīlēt, iemācieties neapvainoties, bet tad, ja apvainojaties, ātri piedot. Esiet laimīgi, mīliet cits citu!

15. Ērču sezonā labi noder īpašs vārdojums. Ieejot mežā, stāvot kājās, sakiet: “Es mežā, ērces no meža ārā”, liekot uzsvaru uz “es” un “no”. Ērces nenāks ne tuvu, bet tad, ja pienāks, noteikti neiekodīs.

Avots: econet.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru