Kāda veida draudzene ir katras zodiaka zīmes sieviete

Vēzis

Viņa gādās, ka esi drošībā, centīsies tevi sasmīdināt un padarīt laimīgu. Viņu var piemeklēt krasas garastāvokļa maiņas. Šai daiļā dzimuma pārstāvei noteikti nepieciešams tavs iedrošinājums, tad viņa nebūt tik atturīga.

Lauva

Viņa pielīp kā dadzis un tavā klātbūtnē nebaidās paust savas dīvainības. Viņai ir dziļi vienalga, ko apkārtējie domā par jūsu attiecībām. Viņa labprāt bauda pieskārienus un dalās tajos.

Jaunava

Jaunavai ir visnotaļ daudz vajadzību. Viņai nepatīk publiskas mīlestības izpausmes. Viņa stāstīs tev itin visu un sauks tevi par stulbeni brīžos, kad visvairāk mīlēs. No viņas noteikti sagaidīsi daudz apskāvienu.

Lasi vēl: Sliktāko saderību horoskops: zīmes, ar kurām tev nevajadzētu satikties

Svari

Ļoti atturīga un nelabprāt apspriež savas attiecības ar otro pusīti, tomēr pret mīļoto attieksies kā pret svarīgāko cilvēku viņas mūža. Viņa apskaus tevi, kad raudāsi un sniegs vērtīgus padomus.

Skorpions

Šī sieviete izliksies par nepieejamu, līdz esot attiecībās patiesi sapratīs cik stulbu spēli spēlējusi. Viņa ir gatava iet uz “pilnu banku”. Būs gatava kādam ielauzt seju, ja šis cilvēks slikti izteiksies par viņas otro pusīti.

Strēlnieks

Viņa noteikti dalīsies ar savu iecienītākās mūzikas sarakstu. Šī sieviete no attiecībām sagaida līdzsvaru starp komunikāciju un privāto laiku. Arī viņa cenšas par savām attiecībām nedižoties visai pasaulei. Sieviete-Strēlnieks bauda pavisam vienkāršus randiņus, viņa būs sajūsmā par sēdēšanu parkā un saldējuma baudīšanu.

 Lasi vēl: Seksuālās saderības horoskops: Kura zodiaka zīme tev ir vispiemērotākā

Mežāzis

Viņa labi zina, ko vēlas, bet ir pārāk bikla, lai attiecīgi rīkotos. Lai arī viņa tev ir ļoti pieķērusies, viņa centīsies to neizrādīt, jo viņa to uzskata par vājību. Viņa noteikti laiku pa laikam mīloši tevi iedunkās.

Ūdensvīrs

Viņa uzskata sevi par princesi un no visiem pārējiem sagaida, ka tie pret viņu kā tādu arī izturēsies. vienā personā.Viņa noteikti tevi mācīs, kā būtu jādzīvo. Šī sieviete ir aizraujoša un viņai patīk savu otro pusīti nogādāt dažādās aizraujošās vietās.

Zivis

Viņa vēlas saņemt pašu labāko un nevēlas samierināties ar neko nepiemērotu. Viņa sagaida no mīļotā cilvēka daudz mīlestības izpausmju. Tu esi viņas labākais draugs un mīļotais.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru