Kāda veida romantiķis ir katras zodiaka zīmes pārstāvis

Dvīņi

Intelektuālais romantiķis. Dvīņi vēlas būt kopā ar kādu cilvēku, kuram nav svešas viņa domas, tajā pat laikā, šīs zīmes pārstāvis vēlas, lai viņam blakus ir “svaiga” personība, kas domā atšķirīgi. Dvīņi vēlas, lai viņu prāts tiktu izaicināts. Viņš ir gatavs savu otro pusīti paķircināts, lai padarītu visu aizraujošāku.

Vēzis

Aizraujošais romantiķis. Vēzis vēlās, lai viņa sarunas ar otro pusīti būtu aizraujošas un godīgas, neatkarīgi no tā vai tiek runāts par nopietnām vai vieglām tēmām. Vēzis būs priecīgs, ja spēs līdzsvarot savu dzīvi tāda veidā, lai tā būtu interesanta gan mājās, gan ārpus tām.

Lauva

Drosmīgais romantiķis. Lauva ir atklāts pret savu partneri itin visā. Viņš ļoti skaidri pauž to, ko vēlas. Lauva pielāgosies tavām vajadzībām, lai tās apmierinātu un darītu tevi laimīgu – ir tikai viena nianse, ja darīsi viņu laimīgu, arī viņš tev atlīdzinās tik pat lielā mērā.

Lasi arī: 3 romantiskākās zodiaka zīmes, kuras “sagrozīs tev galvu”

Jaunava

Kompromisu izvirzošais romantiķis. Jaunava vienmēr ir ļoti aizņemta un daudz čīkst. Ja viņa atrod savu otro pusīti, tad ir spējīga domāt vēl par kādu citu, atskaitot sevi. Lai arī Jaunava ikdienā ir aizņemta, viņa darīs visu iespējamo, lai rastu laiku, ko veltīt tev.

Svari

Prasīgais romantiķis. Svari vēlas, lai viss būtu ideāli. Viņi vēlas tevi padarīt par labāku cilvēku, lai arī cik grūti tas būtu izdarāms. Šīs zīmes pārstāvis vienmēr ieklausīsies tajā, kas tev būs sakāms.

Skorpions

Racionālais romantiķis.Viņš zina kad ko darīt. Skorpions dažkārt var būt ļoti nopietns un
šķist neatšķetināms. Viņš nebūt tevi neienīst, Skorpionam vienkārši nepieciešams apdomāt notiekošo. Gultā viņš noteikti atplauks un parādīs savu patieso mīlestību.

Lasi arī: Mīlestības, attiecību un laulības horoskops katrai zodiaka zīmei

Strēlnieks

Impulsīvais romantiķis.Viņš ne vienmēr būs līdzās, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš tevi mazāk mīl. Strēlnieka otrajai pusītei jāsaprot, ka arī viņš var kādreiz kļūdīties.

Mežāzis

Klusais romantiķis. Lai arī Mežāzis dažkārt aizmirst pateikt vai parādīt, ka mīl tevi, viņš ir pārliecināts par savām jūtām. Mežāzis vienmēr tevi novieto priekšplānā, ai arī ko viņš darītu. Parādi, ka viss ir kārībā, lai arī viņa nav blakus tik bieži, cik tu vēlētos.

Ūdensvīrs

Augstdzimušais romantiķis. Ūdensvīrs sagaida, ka tu pret viņu izturēsies kā pret karali. Arī viņš pret tevi izturēsies kā pret augstmani. Ūdensvīrs vēlās savā dzīvē iegūt visu labāko. Viņš nespēj klausīties citu cilvēku safantazētās muļķības un nomelnošanu.

Lasi arī: 5 zodiaka zīmes, kuras klausa sirdi, nevis prātu

Zivis

Saprotošais romantiķis.Zivis spēs pieņemt visus tavus trūkumus un cerēt, ka to pašu darīsi viņa labā. Zivis tevi slavēs un cildinās, neko negaidot pretī -tomēr, ja rīkosies tāpat, Zivis būs brīnišķīgi pārsteigtas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru