Kādu vīrieti meklē katras zodiaka zīmes pārstāve?

Vēzis

Tu esi ļoti emocionāla, tāpēc meklē tādu puisi, kurš ir harizmātisks un spēj nodrošināt emocionālo stabilitāti. Tu labāk izvēlēsies pavadīt vakaru mājās, nevis pie bāra letes, tāpēc pastāv iespējamība, ka iemīlēsies kādā no darba kolēģiem. Tu viņus redzi katru dienu un zini, ka uz viņiem var paļauties.

Lauva

Tev patīk inteliģenti un radoši puiši, kuri spēj iedvesmot ar savu unikalitāti, entuziasmu, un apņēmību. Tev ir iedzimtas līdera dotības un vēlme izrādīties, tāpēc Tava ideālā vieta, kur meklēt otro pusīti, būtu sarkanais paklājs. Citiem ir jābeidz Tevi kritizēt par to, ka ierodies uz pasākumiem neaicināta.

Jaunava

Tu izvēlies mākslinieciskus un emocionālus puišus, kuri novērtē Tavas rūpes un atbalstu. Daži puiši var izmantot Tavas labās īpašības, izbaudot to, cik daudz Tu dari viņu labā, bet paši neko nesniedzot pretī. Ja tā notiek, tad atrodi kādu citu, kurš Tev veltīs pietiekoši daudz uzmanības, kā arī apbērs ar dāvanām un komplimentiem, jo Tu tos esi pelnījusi.

Svari

Tavu uzmanību piesaista enerģiski, pašpārliecināti un ar līdera dotībām apveltīti puiši. Tava enerģija var izsmelt visus spēkus, tāpēc Tu novērtē puišus, kuri ir pietiekoši drosmīgi un pacietīgi, lai turētu Tev līdzi, pretējā gadījumā – Tev paliks garlaicīgi.

Skorpions

Tu meklē gādīgu, praktisku un pacietīgu puisi, kurš vienmēr būs līdzās, kad vajadzīgs. Skorpioni ir ļoti dāsni, taču būsim godīgi – viņi arī daudz ko sagaida no otra cilvēka. Ja satiec kādu, kurš spēj izsekot līdzi Tavām garastāvokļa maiņām, tad tas ir uz ilgu laiku.

Strēlnieks

Tev patīk inteliģenti un atvērti puiši, kuri vēlas būt klāt un piedalīties visos tavos piedzīvojumos. Tu nekad nesēdi uz vietas, tāpēc iemīli tos, kuriem ir daudz izturības un kuri ne no kā nebaidās.

Lasi arī: 25 vārdi, kuri raksturo katru zodiaka zīmi

Mežāzis

Tā kā lielāko daļu sava laika Tu velti darbam, tad dod priekšroku iejūtīgiem, uzticamiem un sirsnīgiem puišiem, kuri sniedz atbalstu un rūpējas par Tevi. Tavā aizņemtajā grafikā nav vietas tiem, kas īsti nezina, vai vēlas būt kopā vai nē.

Ūdensvīrs

Tava sapņainā un mainīgā daba liek meklēt mākslinieciskus un drošsirdīgus puišus. Tie ir cilvēki, kuriem vienmēr ir savs viedoklis un pārliecība, kas nepieļauj kompromisus, un tas Tev liek justies droši.

Zivis

Tavu uzmanību piesaista izpalīdzīgi, zinoši un konsekventi puiši, kuri spēj strukturēt un atbalstīt Tavu sapņaino un haosa pilno pasauli.  Viņi, savukārt, pretī saņems visromantiskāko partneri, kāda viņiem jebkad ir bijusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru