Kafijas horoskops- kāda Tev ir piemērotākā?

 

Vēzis

Omulīgais Vēzis ir laimīgs par tasi mokas kafijas, kas ļauj izjust brīnišķīgo kafijas un kakao pupiņu aromāta valdzinājumu.

Lauva

Lauva ir lielisks piemērs tam, kā vienas personas enerģija ir pietiekami, lai uzlādētu dienas skrējienam veselu pūli. Lauva izvēlas mačiato – enerģijas lādiņu visas dienai!

Jaunava

Precizitāte ir visvarīgākā, tādēļ Jaunava izvēlas Caffe Americano – maigāku variāciju par espresso kafiju. Un, protams, Jaunavai der tikai perfekti pagatavota kafija, tādēļ mājās gatavota pupiņu kafija var nebūt piemērota alternatīva.

Svari

Lai saglabātu dzīvē līdzsvaru, Svari izvēlās perfektu balansu – baltu kafiju jeb kafiju ar pienu.

Skorpions

Skorpions ir smalku garšu piekritējs, tādēļ izvēlās aukstu latti – tik tikko izjūtamu kafijas garšu, ko apvij piena putas.

Strēlnieks

Ledus karameļu latte aukstā, aukstā ziemas dienā ir tieši piemērota Strēlniekam – izaicinājums un piedzīvojums, baudot kafijas dievišķīgo garšu.

Mežāzis

Vienmēr darbīgais Mežāzis pieturās pie vienkāršības burvības – Mežāzim pietiek ar vienu tasi espresso, lai atkal ražīgi ķertos klāt darbiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir atšķirīgs – tase aveņu tējas ir lieliska un atspirdzinoša alternatīva ikdienas kafijai. Ūdensvīrs uzskata, ka viņa enerģijai nav nepieciešams kofeīns, ko par enerģijas avotu pieņēmusi mūsdienu sabiedrība.

Zivis

Kādu dienu tase čai – melnās tējas, zālīšu un garšvielu maisījums – būs pietiekami, lai Zivis ar savu enerģiju būt priekšā mums visiem. Tikmēr Zivis var mierīgi apsēsties un domāt par nākotnes cerībām.

 

http://www.astrology-source.com/coffee.html

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru