Kaislīgas jūtas! Horoskops nedēļas nogalei no 12. līdz 14. oktobrim

LAUVA

Tevi pāršalks visai dīvainas emocijas. No vienas puses tu vēlēsies radīt pārmaiņas, lai atrisinātu kādu ilgstošu problēmu, bet no otras puses, nedz tu, nedz tavs mīļotais cilvēks nevēlas radīt vēl lielākas problēmas. Jūs vēlēsieties, kaut lietas notiktu pašas no sevis.

JAUNAVA

Lai arī tev patīk, ka viss ir kārtīgs un koordinēts, dzīve un attiecības reti kad tādas ir, it īpaši šajās dienās. Tevī uzvirmos nepatīkamas jūtas, nebūtu labi šīs jūtas ignorēt. Jums būs jārunā par kaut ko ļoti nopietnu, lai pavērtu durvis uz ļoti romantisku randiņu sveču gaismā.

SVARI

Šajā nogalē varēsi atbrīvoties, nesaasinot savus refleksus. Apkārt sastapsi kaislīgu enerģētiku, kurai būs grūti pretoties. Ja dodies izklaidēties, tad sagatavojies cīņai ar sevi, jo kāds tevi centīsies savaldzināt. Ja nepretosies, tevi gaidīs gards kumoss.

SKORPIONS

Tev būs iespēja satikties ar brīnišķīgiem cilvēkiem, kuri tev ļoti iepatiksies, tie var būt mākslinieki, dzejnieki, vai vienkārši radoši ļaudis. Ja socializējies ar nolūku atrast romantisku partneri, tad nesteidzies. Kāds īpašs cilvēks var izrādīties pavisam savādāks, kā domāji.

STRĒLNIEKS

Starp tevi un mīļoto cilvēku var rasties saspīlējumi. Planētu izvietojums liks runāt par to, cik daudz laika tu pavadi darbā un cik velti ģimenei. Skaidrs, ka tu par daudz strādā. Kā jau vienmēr, arī šoreiz palīdzes atklātas sarunas un vienošanās par risinājumu. Neciet klusu – tas padarīs visu vēl sliktāku.

MEŽĀZIS

Ja vēlies paplašināt savu paziņu loku un veidot jaunas attiecības, šī nogale ļaus tev sastapties ar pavisam neierastiem ļaudīm, kuru idejas šķitīs aizraujošas un daudzsološas. Tev notiekošais ies pie sirds un pavērsies arī iespēja sastapt kādu pavisam īpašu cilvēku.

ŪDENSVĪRS

Šis ir ideāls brīdis ballītes organizēšanai, uzaicini visus draugus un paziņas. Lai arī no pasākuma nesagaidīsi kaisli, būs daudz romantikas un nepeļamas flirtēšanas; un, kas nav mazāk svarīgi, tu izbaudīsi katru pasākuma mirkli.

ZIVIS

Esošais planētu izvietojums radīs konfliktsituācijas attiecībās. Kāda iemesla dēļ, jūs nesapratīsiet viens otru. Šajā strīdā iesaistīta arī krietna deva stūrgalvības. Jūs varat turēties pie saviem viedokļiem, bet tas jūs nesatuvinās. Ja abi esat gatavi uzklausīt viens otru, tad viss tiks atrisināts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru