Kaķu horoskops – kāds esi tu pēc savas zodiaka zīmes?

Rindas no dziesmas “Varbūt nākamajā dzīvē, es kļūšu par kaķi” liek uzdot jautājumu: kāda veida kaķis tu būtu bijis iepriekšējā dzīvē? Mīlīgi murrājošs kaķis, klaiņojoša kaķene vai mednieks-žurku ķērājs? Vai varbūt mājas mincis, kas guļ uz dīvāna dienām?

Nav nepieciešams gaidīt nākamo dzīvi un vēl vairāk kļūt par kaķi, kad ir mūsu humoristiskais horoskops, kurā astrologi norāda katra zodiaka zīmei kaķa raksturu!
Lasiet un noskaidrojiet savu kaķa būtību!

Auns ir enerģisks kaķis

Auns kļūtu par skaistu, pūkainu un staltu kaķēnu. Šādu kaķi nevar mīlēt! Taisnība, dažreiz viņš demolē visu apkārt, skrāpējot sienas un lecot pa skapjiem. Savu vainu nodarījumos un pārkāpumos atzīst, bet reti kad labojas. Maz ticams, ka savamiemīļotajam saimniekam piegānīs čības, bet viesiem- vienmēr laipni.

Vērsis ir kaķis ar lielo burtu

Vērsis humoristiskajā horoskopa attēlā ir patiess mājas kaķa paraugs. Lielākā daļa dienas tiek pavadīta guļot uz dīvāna vai pie ēdiena bļodas. Kā likums, pieaugot, šāds kaķītis pieņemas svarā un drīz vien kļūst līdzīgs plīša lācītim. Viņš viegli atrod kopīgu valodu ar bērniem un var izturēt pat raustīšanu aiz astes un ūsām.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru