Kaķu horoskops – kāds esi tu pēc savas zodiaka zīmes?

Dvīņi ir kaķis, ar kuru jums nebūs garlaicīgi

Šī kaķa enerģija vienkārši smeļās pāri malām. Viņš atradīs kopīgu valodu ar jebkuru citu mājdzīvnieku – viņš iemācīs papagaili runāt, un sunim ņaudēt. Sabiedrisks, zinātkārs un aktīvs. Dažreiz viņa vēlēšanās pēc jauna un ziņkārība rada negatīvas sekas. Dvīņu kaķis droši ielien veļas mazgāšanas mašīnā vai krāsnī, nedomājot par to, kas var notikt.

Vēzis ir vissirsnīgākais kaķis

Šis kaķis novērtē māju komfortu un mīl savus saimniekus. Vairāk ciena aplūkot viesus no dīvānapakšas vai skapja augšas. Nav nepieciešams viņam darīt pāri- viņš var apvainoties un tad atriebties, pietaisot saimniekam čībās. Visumā tas ir draudzīgs kaķis, kas dzīvo pēc principa: kā izturas pret viņu tā viņš izturas pret citiem.

Lauva – kaķis karaliskām pavadām

Humora horoskopā lauva ir kaķu karalis. Viņš mīl uzmanību un slavēšanu. Viņam pietiek tikai ieņaudēties un visi sāks tekalēt ap viņu. Tas ir īstais mājas saimnieks, kurš, pateicoties viņa dāsnībai un žēlsirdībai, ļaus cilvēkiem dzīvot blakus viņam. “Barojiet un glaudiet mani!” – tā tas lasās viņa acīs.

Jaunava – kārtīgais kaķis

Jaunava kaķa horoskopā parādās kā akurāts un pieklājīgs kaķis. Augstas ainavas uz mājas sienām un saimnieka izmētātās čības, ar kuriem var jautri izklaidēties, nav priekš viņa. Viņš, šķiet, ir atbildīgs par tīrību un komfortu mājā, un nekad neprasīs piemaksas, jo viņš uzrauga veselību un figūru.

Svari – kaķis ar aristokrātiskiem ieradumiem

Šis kaķis atšķiras ar skaistumu un izsmalcinātību. Izvēlīgs, zin jēgu pārtikā. Patīk piesaistīt sev uzmanību. Viņš augstu vērtē savu izskatu un rūpīgi tam seko. Tas spēlē galvenokārt naktī, kamēr neviens to neredz, jo ķēniņam nepiedien skriet, kost un skrāpēties.

Skorpions ir filozofs kaķis

Aplūkojot šo kaķi, šķiet, ka viņš nācis no apburta meža, kur viņš ilgi dzīvoja ar raganu. Tas ir filozofs, kuram patīk sēdēt mājīgākajās vietās mājās un domāt par dzīvi. Par viņa vēlmēm ir jāmin, jo viņš nekad neizrādīs, ka viņš grib nozagt desu no galda.

Strēlnieks ir kaķis – mednieks

Strēlnieka kaķis izskatās ļoti kareiviski. No viņa baidās visi suņi, putniņi un pat kaimiņu tarakāni, jo viņš pasargā savu māju no nevēlamu viesu iebrukuma. Ar apkārtnējiem viņš ir draudzīgs, var uzmundrināt citus. Bet viss mainās, kad viņš sajūt, ka māju apdraud apokalipse jebkuras dzīvās būtnes formā. Savu teritoriju nevienam neatdos.

Mežāzis – gudrs kaķis

Šim kaķim piemīt īstena cieņa. Viņš ir inteliģents, nav uzmācīgs. Murrā nedēļas nogalēs, un tikai tad, ja izdosies izpildīt žurku ižķeršanas plānu. Emocionāli ieturēts un ļauj sevi glaudīt tikai pašiem tuvākajiem.

Ūdensvīrs ir kaķis ar piedzīvojumiem

Šis kaķis pastāvīgi atrod piedzīvojumus. Viņš vēlētos kļūt par kuģa kaķi un art pa okeāniem, vai lidot kosmosā un izpētīt mēnesi. Bet nē! Viņam jāpaliek mājās un jāuzņemas mājdzīvnieka loma. Lai gan pat mājās viņš atradīs kaut ko, kas viņu izklaidētu. Kādēļ gan vanna nevar būt okeāns, un mikroviļņu krāsns – kosmosa kuģis?

Zivis ir kaķis mākslinieks

Šim kaķim ir smalka garīgā pasaule. Viņa murrāšana ir kā dziesma vai dzejolis. Viņam būtujāuzstājas Kuklačova cirkā. Tur jau gan viņš būtu parādījis visus savus talantus! Šīs zodiaka zīmes kaķis ir ļoti jūtīgs – jūs nevarat uz viņu dusmoties un rāties, jo viņa atriebība nolems jūsu kurpes tuvu ne murrājošajām dziesmām un dzejām!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru