Kāpēc neiemīlēties Vēzī? 10 iemesli tam

Nevajag iemīlēties Vēžos, jo viņiem ir vistīrākās un labsirdīgākās dvēseles. Viņi dibina attiecības bez jebkādiem slēptiem nolūkiem, viņi jums neko nejautā.

Ja jūs pierādīsiet, ka esat tā vērti, viņi atdos jums sevi visu. Viņi cenšas no visas sirds atvieglot dzīvi saviem tuvajiem un mīļajiem, tajā skaitā arī jums.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi aizsargā savu dvēseli. Jums būs jāpacenšas, lai varētu satuvināties ar viņiem. Viņi atgrūž jūs ar mērķi, ka jūs paši centīsieties viņiem pietuvoties. Viņu mīlestību un uzticību ir ļoti grūti iekarot, taču tas labākais dzīvē nenāk tik viegli.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi atcerēsies visu, ko būsiet viņiem teikuši. Viņi atcerēsies par lietām un notikumiem, kas atgadījušies jau sen, sen atpakaļ, par ko jūs, visticamākais, jau sen būsiet aizmirsuši.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi pārāk daudz par citiem rūpējas. Viņi satraucas par to, kā jūs jūtaties, viņi baidīsies aizskart jūsu jūtas. Viņi vēlas, lai esat laimīgi.

Taču viņiem ir savs mīnuss – Vēžiem ir svarīgi, ko par viņu domā citi cilvēki. Nelabvēļi var ļoti ātri izvest viņus no pacietības, bet jums katru reizi būs ar to jāsamierinās.

Neiemīlieties Vēžos, jo viņi ir pārāk jūtīgi un emocionāli. Viņi iemācīs jums uz situāciju palūkoties no dažādiem skatu punktiem, būt daudz uzmanīgākiem un ielūkoties cilvēkos. Jūs pamanīsiet, ka rūpējaties ne tikai par sevi, bet arī par visiem apkārtējiem, kā arī to, kā jūsu darbības vai sacītais viņus ietekmē.

 Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru