Auna zvaigznājs: kā tas no 21. marta ietekmēs zodiaka zīmes tuvāko nedēļu laikā

Kā Auna zvaigznājs, kas sākas 21. martā, ietekmēs ikvienu zodiaka zīmi tuvāko pāris nedēļu laikā?

Jebkas mūsu dzīvē ir izvēle – arī mīlestība!

Šī gada 21. martā Saule ieies Uguns stihijas zīmē, proti, Auna zvaigznājā, šādi uzsākot jaunu astroloģisko gadu. Auns ir pirmā zodiaka zīme zvaigznājā. Lai gan mēs jau labu laiciņu esam 2018. gadā, mums visiem radīsies sajūta, ka atrodamies jaunas nodaļas sākumā.

Taču Auna mīlas horoskops neietekmē tikai Uguns stihijas zīmes – tas ietekmē visas zodiaka zīmes kopumā. Lai gan Auns un pavasaris iet harmonijā ar jaunu sākumu, tikai tādēļ, ka gaiss ir pilns ar jaunām iespējām, tas nebūt nenozīmē, ka mums nav jāiesaistās mūsu pašu dzīves veidošanā.

Pašlaik mēs cenšamies lēnām atiet no visa, ko mums sniedza Zivju zvaigznājs – kas mūs sagaidīja, no kā mums nācās atbrīvoties, un kas mūs sagaida tālāk. Pēdējā mēneša laikā mēs atradāmies attīrīšanas procesā, lai brīdī, kas pienāks jaunais astroloģiskais sākums, mēs spētu visu uzsākt ar jaunu sparu.

Aunam piemīt pavisam cita enerģija, kāda ir Zivīm. Tas ir daudz pārliecinošāks, turklāt daudz vairāk apņēmīgs ne tikai sapņot, bet arī realizēt savas ieceres. Auniem ir spēja uzbūvēt kaut ko no teju nekā, viņus nebaida pārbaudījumi. Viņi zina, ka savu mērķu sasniegšanai reizēm nākas iet cauri daudz un dažādiem pārbaudījumiem.

Auna zvaigznāja laikā mums vienkārši ir jācer uz to, ko nekad nebijām cerējuši. Tas nozīmē, ka notikt var jebkas. Mēs redzēsim ātras un pēkšņas pārmaiņas, jaunas attiecības, jaunas apņemšanās, jaunas izjūtas un spējas pieņemt ko tādu, ko nekad agrāk nepieņēmām.

Taču, lai arī cik ļoti mēs vēlētos steigšus uzsākt pārmaiņas, izjutīsim retrogrādā Merkua ietekmi. Tas liks mums uz pāris nedēļām mazliet piebremzēt, lai uzsāktu savu pareizo ceļu apmēram aprīļa vidū. Tad tas viss aizies kā nākas.

Pašlaik mums nepieciešams koncentrēties tam, kas ir vissvarīgākais. Ir nepieciešams vienmēr atcerēties, ka vienīgais cilvēks, kam ir jābūt priecīgam par mūsu izvēlēm, esam mēs katrs pats. Viss mūsu dzīvē ir izvēle – ne tikai mīlestība, bet arī laime.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru