Kāpēc un par ko melo katras zodiaka zīmes pārstāvis

 

Vēzis (21. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēži ir uzticami un gādīgi. Viņi melos tikai tāpēc, lai tevi pasargātu – vai nu no citiem vai arī no tavām sajūtām. Melošana ir veids, kā nomierināt un pateikt, ka viss būs kārtībā pat tad, ja tā nav. Vēži tā rīkojas, jo viņiem ir laba sirds.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)  

Līdzīgi kā Dvīņiem, arī Lauvām patīk uzmanība. Viņi uzsāk savu stāstījumu ar patiesiem faktiem, taču mēdz pārspīlēt un izpušķot visu. Jo vairāk apbrīnas tas izraisīs klausītajos, jo vairāk pārspīlējumu būs viņu stāstos.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Ja vien iespējams, Jaunavas izvēlas teikt patiesību. Līdzīgi kā Auniem, viņām melošana šķiet nevajadzīga un viņas labāk izvēlas koncentrēties uz pašreizējo situāciju. Tomēr izņēmuma gadījumi ir tad, kad patiesība stājas ceļā problēmas risinājumam. Pat tad viņas apsver visus plusus un mīnusus, izvērtējot, vai melošana būs tā vērta.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari ir diplomātiskākā no visām zodiaka zīmēm, un, lai būtu labi visiem, dažreiz ir arī jāmelo. Atšķirībā no Dvīņiem un Lauvām, viņu meli ir ļoti ticami, un cilvēki tos pat nepamana līdz ir jau par vēlu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni ir aizdomīgi un dažreiz manipulē, tāpēc melošana ir spēle, ko viņi ļoti labi pārzina. Tas tāpēc, ka Skorpioni ir ļoti vērīgi un spēj izanalizēt katru situāciju un izdomāt tai atbilstošākos melus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Draudzīgie un sabiedriskie Strēlnieki nemelo. Viņi ļoti augstu vērtē draudzību un apkārtējos cilvēkus un tāpēc nevēlas to darīt. Ja ir nepieciešams melot, viņi neaprobežojas ar sīkumiem, un meli ir pamatīgi, kam parasti ir arī augsta cena.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

No visām zodiaka zīmēm Mežāži visvairāk ienīst melošanu. Viņi to nedara un arī atsakās darīt. Viņi neuzticas citiem, tāpēc nav brīnums, ka viņi ir pret jebkāda veida melošanu. Ja Mežāži melo, tad tas drīz vien nāk atklātībā. Viņi jūtas vainīgi un beigās paši pastāsta patiesību.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Līdzīgi kā Dvīņi, arī Ūdensvīri ir radoši un asprātīgi stāstu sacerētāji. Viņu meli šķiet pārāk labi, lai būtu patiesība, bet tiek pasniegti tik nevainojami, ka cilvēki tiem notic.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis ir visjūtīgākā no visām zodiaka zīmēm, un tāpēc nemēdz melot. Ja viņas to dara, tad tikai labu mērķu vārdā – vai nu, lai pasargātu tevi no sāpēm, vai arī, lai pasargātu pašas sevi. Jebkurā gadījumā, viņas ir tik  jūtīgas, ka cilvēki nespēj dusmoties pat tad, kad meli nāk gaismā.

Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru