Karma vienmēr atceras tieši par šīm 5 zodiaka zīmēm – vienmēr saņem pēc nopelniem!

JAUNAVA

Liktenis Jaunavas nežēlo, un vienmēr atceras par viņa darbībā – it īpaši sliktajām! Jaunavas būtu grūti nosaukt par īstiem veiksminiekiem, jo pie sasniegumiem strādā paši – nekad nepaļaujas uz veiksmi! Un pareizi vien dara!

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri cenšas nedarīt sliktu, bet arī ar labajām lietām īpaši neaizraujas. Kad sāksiet darīt vairāk laba citiem, tad redzēsiet, kā karma visu šo labu atdod jums atpakaļ! Pārsvarā šo zīmju pārstāvjiem labais ar slikto nav balansā, tieši tāpēc nākas piedzīvot dažādas nelaimes.

SKORPIONS

Skorpioni bieži vien brīnās – kur tā var neveikties? Pirms par šādām lietām domājat, pamēģiniet atcerēties par tām reizēm, kad jūs izdarījāt kaut ko labu kādam citam, pretī neko neprasot!? Diemžēl, Skorpioni bieži vien izdara kaut ko labu, bet, tai pat laikā, cer saņemt kaut ko pretī. Tā nevajag darīt! Ja kaut ko darīt, tad tikai no sirds!

DVĪŅI

Dvīņu daba nav nekāda dāvana – ar šiem cilvēkiem ir grūti sadzīvot. Bieži vien tieši šīs zodiaka zīmes pārstāvji cieš no dažādām neveiksmēm – pat bez zināma iemesla! Ir lietas, pie kurām gan Dvīņi paši ir vainojami, tikai viņi tās nespēj atcerēties, tāpēc arī domā, ka nelaimes ar viņiem notiek tāpat vien!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru