Kas katrai zodiaka zīmei liek justies vājai un ievainojamai?

Vai zini, kas liek Dvīņiem vai Zivīm justies vājiem, ievainojamiem?

Uzzini to šajā rakstā!

AUNS

Aunu vāju padara tā emocijas – dusmas – un pārlieku lielā vēlme pasargāt un sargāt.

VĒRSIS

Vērsi vāju padara iemīlēšanās, kas to apdullina un atņem spēju uz pasauli skatīties skaidri. Arī atkarības un nespēja palaist vaļā tos, kuriem vairs nav lemts būt ar Vērsi.

DVĪŅI

Dvīņi ir ārkārtīgi empāti pret dzīvniekiem; tie mīl dzīvniekus. Un viss, ko tu mīli, padara tevi vāju. Arī tas, ka tie saņem pretēju viedokli tam, ko paši pārstāv.

VĒZIS

Vēzis ir emociju sūklis, tādēļ tieši citi cilvēki visbiežāk padara to vāju. Arī slinkums. Kad tas piemeklē Vēzi, tam ir teju neiespējami atgūties.

LAUVA

Lauvai ir grūti uzticēties citiem, tādēļ tās vājais punkts ir uzticēšanās un uzticība kā tāda. Arī depresija Lauvu spēj salauzt uz pusēm.

JAUNAVA

Jaunava nav pati sabiedriskākā būtne, bet tā ārkārtīgi baidās no vientulības, atraidījuma. Arī bailes kā tādas padara Jaunavu vāju un ievainojamu.

SVARI

Svari kļūst vāji, ja spiesti pakļauties. Bet īpaši vājus tos padara pašu emocijas un raksturs – spītība un asais raksturs.

SKORPIONS

Varētu šķist, ka Skorpionu nekas nepadara vāju, bet tā nav, jo, kad jūtas pamests, tas kļūst vājāks nekā jebkad agrāk.

STRĒLNIEKS

Strēlniekam piemīt bailes, kas reti pāriet, bailes no tumsas. Gan materiālā ziņā, gan garīgā. Arī ideja par krišanu, arī, gan materiālo, gan garīgo, iedzen Strēlniekā bailes, kas pakārtoti padara to vāju.

MEŽĀZIS

Mežāzis vai nu dzīvo pilnīgā mierā ar sevi, vai arī vājuma stadijā, kas var ilgt ilgi. Tas baidās tikt pamests, ideja par to vien jau padara Mežāzi vāju. Arī tas, ka neviens nesaprot Mežāža sajūtas, padara to vāju.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs baidās no tā, ka nebūs noteicējs. Ideja to padara vāju. Arī pašu raksturs.

ZIVIS

Zivju vājais punkts ir to mīļotie, dzīvnieki, pret kuriem Zivis izjūt dziļu patiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru