Siržu lauzēju horoskops – kura zodiaka zīme ir visnežēlīgākais mīlnieks

Uzzini, kurā vietā ierindojas Tava Zodiaka zīme!

Šīs Zodiaka zīmes ir sakārtotas secībā. 1.vietā – tā Zodiaka zīme, kura ir vislielākā siržu lauzēja, bet 12. vietā – tā Zodiaka zīme, kurai ir vismazākās iespējas salauzt kāda sirdi, taču varbūtība, ka viņš salauzīs kāda sirdi arī nav izslēgta.

Noskaidro, cik liels siržu lauzējs tu esi, atbilstoši horoskopam!

1. DVĪŅI Dvīņiem ātri vien paliek garlaicīgi un, ja tā notiek, viņš no otra cilvēka var sākt atsvešināties bez redzama iemesla, sāpinot otru cilvēku.

2. SVARI Viņi ir izskatīgi, taču neļaujiet viņa ārējam tēlam jūs mānīt! Viņu iekāro daudzi, tieši tāpēc viņš ir tik izvēlīgs partneru ziņā.

3. STRĒLNIEKS Flirta guru! Pat nedomājot un neapzinoties, var savaldzināt daudzu pretējā dzimuma pārstāvjus. Un tad pamazām no visiem “atkratīties”, jo viņam viņi nav vajadzīgi.

4. SKORPIONS Viņi nereti mēdz iztēloties, kāds varētu būt viņa nesen iepazītais cilvēks. Bieži vien viņam nākas vilties, tāpēc salauž sirdi.

5. LAUVA Šie cilvēki vienmēr ir atvēri, lai iepazītos, nereti viņi kādam iepatīkas, taču paši nejūt to pašu. Ļoti izvēlīgi.

6. ŪDENSVĪRS Šie cilvēki ir pa vidu, jo parasti vadās pēc loģikas, nevis sajūtām.

7. VĒZIS Vēžu sirdis parasti tiek lauztas, nevis otrādi. Tomēr, savas neizvēlības rezultātā var sāpināt arī citus.

8. AUNS Šie cilvēki ir mērķtiecīgi un nekad nepadodas, tomēr mīlestībā viņiem ne vienmēr veicas.

9. ZIVIS Ātri iemīlas un pārāk traģiski pārdzīvo par konfliktiem. Citu sirdis parasti nemēdz lauzt.

10. VĒRSIS Stabils cilvēks, kurš reizēm mēdz svārstīties starp izvēlēm, taču daudzas sirdis nelauž. Parasti Vērši ir tie, kuru sirdis tiek salauztas, nevis otrādi.

11. JAUNAVA Šiem cilvēkiem ir augsti standarti, Jaunava zina, ko vēlas, un zina, kā pie tā tikt. Reiz dabūjuši savu, tur to cieši klāt. Nemēdz pamest tos, kuri viņam ir visdārgākie.

12. MEŽĀZIS Šiem cilvēku siržu laušanai nav laika. Viņi parasti zina, ko grib. Ja jūs taisās “atšūt”, tad darīs to salīdzinoši laicīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru