Katrai zodiaka zīmei vispiemērotākās randiņu idejas

Stocksy_txp44aee2a3wYn000_Small_863479

Ieplānots randiņš, bet trūkst ideju tā scenārijam?! Izrādās, ka daudz ko Tev priekšā var pateikt Tava zodiaka zīme, tāpēc smelies iedvesmu no zvaigznēm!

Nākamreiz, kad dosies uz randiņu, vari izvēlēties klasisko scenāriju ar vakariņām vai kino, bet vari arī ņemt vērā zvaigznēs ierakstīto un parādīt savas zodiaka zīmes stiprās puses! Piemēram, pašpārliecinātās Lauvas vislabāk sevi var parādīt karaoke vakarā, bet koķetie Skorpioni varēs izpausties ūdens atrakciju parkā.

Auns – klinšu kāpšana

Tu esi enerģiska un meklē piedzīvojumus, kā arī nekad neatteiksi izaicinājumiem. Tev ir vajadzīga adrenalīna garša, tāpēc dodies uz kādu klinšu kāpšanas nodarbību un sarīko nelielas sacensības, tas ļaus Jūsu abu sirdīm pukstēt straujāk!

Vērsis – ēst gatavošana

Varbūt Tev patīk sēdēt mājās, bet tas nenozīmē, ka esi slinka. Tev patīk izaicinājumi un Tu nekad nepadodies. Ielūdz puisi pie sevis, lai kopīgi izmēģinātu kādu sarežģītu recepti. Kad ēdiens ir gatavs, varēsiet sevi palutināt un to izbaudīt!

Dvīņi – sporta spēles

Iekštelpās Tev ātri paliek garlaicīgi, tāpēc liec lietā savu enerģiju un dodies pavērot kādu sporta spēli. Tev piemīt laba humora izjūta, tāpēc varēsi uzjautrināt puisi ar dažādiem sporta jokiem. Citās zīmēs dzimušās meitenes varētu uztraukties par savu izskatu un vēlēsies sapucēties, taču Tev ikdienišķs izskats netraucē. Tas var būt tikpat piemīlīgs, kā arī ir piemērotāks, lai skatītos spēli.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru