Katrai zodiaka zīmei vispiemērotākās randiņu idejas

Vēzis – saldējums un filma

Emocionālajiem Vēžiem patīk atrast saikni ar otru cilvēku dziļākā jūtu līmenī, tāpēc jums vajadzētu izbaudīt vienam otra sabiedrību, piemēram, ēdot saldējumu, bet pēc tam noskatīties kādu romantisku filmu.

Lauva – karaoke

Tev patīk būt uzmanības centrā, un Tu spēj iedrošināt arī citus izlauzties no savām čaulām. Akcentē savas stiprās puses un izvēlies karaoke vakaru. Pievērs uzmanību tam, kādas dziesmas izvēlas dziedāt otrs cilvēks – enerģiskas pop dziesmas vai romantiskas balādes. Šādā veidā vari uzzināt viņa uzskatus mīlestības jomā.

Jaunava – šaha partija

Tev piemīt analītiskā domāšana un vērīgums, tāpēc izvēlies tādu nodarbi, kur vari parādīt savu intelektuālo pusi. Uzaicini otru cilvēku uz šaha partiju (kuru Tu, visticamāk, uzvarēsi). Tu pievērs uzmanību katram sīkumam, tāpēc parūpēsies, lai randiņš ritētu pilnībā bez aizķeršanās.

Svari – pica un jautra kompānija

Citu zodiaka zīmju pārstāvēm būtu grūtāk atrast kopīgu valodu ar puiša draugiem, taču Svari ir īsti diplomāti. Tu perfekti zini, ko teikt katrā situācijā un kā citus pārvilināt savā pusē. Tu esi ļoti draudzīga un viesmīlīga, tāpēc uzaicini puisi un viņa draugus pie sevis uz picu un filmu vakaru.

Skorpions – ūdens atrakciju parks

Skorpions ir ūdens zīme, tāpēc uzvelc peldkostīmu un dodies izklaidēties uz ūdens atrakciju parku. No visām zodiaka zīmēm Skorpioni ir visprasmīgākie flirtēšanas jomā, tāpēc neuztraucies par to, kā uzvesties savas simpātijas tuvumā – īstie vārdi pie Tevis atnāks paši.

Strēlnieks – atrakcijas

Izcel savu piedzīvojumu meklētājas garu un ļaujies izpriecām kādā atrakciju parkā. Izmēģini visbiedējošākos karuseļus, kas liks jūsu abu sirdīm pukstēt straujāk. Ja brauciens ir bijis ļoti biedējošs, tad tā ir lieliska izdevība ļauties mierinošam apskāvienam.

Mežāzis – koncerts

Tev piemīt apzinīgums un labas plānošanas prasmes, kā arī emocionālā un mākslinieciskā puse. Apvieno savas stiprās puses un saplāno randiņu tā, lai varētu doties uz kādu labu koncertu. Mežāzim nebūs problēmu atrast izdevīgus biļešu piedāvājumus, labāko maršrutu uz koncerta norises vietu, kā arī labāko vietu, kur paēst.

Ūdensvīrs – mācības un ballīte

Tu esi ļoti gudra un reizē arī komunikabla, tāpēc ballītēs vienmēr esi uzmanības centrā. Ielūdz savu simpātiju un vēl kādus draugus uz jautru spēļu vakaru. Izvēlies kādu atjautības spēli, piemēram, saistībā ar vārdu minēšanu, bet vispirms ieplāno kopīgu mācīšanos ar savu simpātiju. Tādā veidā varēsiet pavadīt laiku divatā un arī visi mājasdarbi būs izpildīti.

Zivis – jūras veltes un lūkošanās zvaigznēs

Izvēlies kaut ko atbilstošu savai zīmei un dodies vakariņās uz kādu restorānu, kas piedāvā nobaudīt jūras veltes. Tu esi sapņaina un radoša, tāpēc izvēlies kādu vietu netālu no pludmales vai klaja lauka, lai pēc tam varētu ļauties romantiskam noskaņojumam, vērojot zvaigznes. Šādi varēsiet viens otru labāk iepazīt mierīgā, tavai personībai atbilstošā atmosfērā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru