Katras Zodiaka zīmes nepraktiskā īpašība

nepr

Uzzini, kādas rakstura īpašības ir nepraktiskākās katrai Zodiaka zīmei.

Nepraktisks šajā izpratnē ir kaut kas tāds, kas traucē sadzīvē.

Auns– viņš ir izturīgs, taču spēkus izlieto neekonomiski, līdz ar to, krīt bezspēkā. Tā arī ar slimībām- lai gan slimo reti, staigās tik ilgi slims, kamēr nenokritīs uz gultas.

Vērsis- nepatīk mainīt ieradumus. Viņš smagi pārdzīvo nepatikšanas un sliktas situācijas. No pirmā acu uzmetiena- mierīgs, bet iekšēji vārās un nespēj nodarboties ar ierastām lietām, kamēr stāvoklis neuzlabosies.

Dvīņi- vienmēr dzenās pēc nesasniedzamā, un nodarbojas tikai ar to, kas interesē. Viņa mūžīgā aizņemtība palīdz pārvarēt krīzes brīžus dzīvē, bet tas stipri nomāc apkārtējos.

Vēzis– mīl lēnu, mierīgu dzīvi. Slikti panes neveiksmes darbā, neveiksmes gadījumā noslēdzas sevī, kaut arī viņam ir dotas spējas visus pavērst savā labā.

Lauva-veltīt visu sevi partnerim, viņam nav iedomājami. Tāpēc, lai cik tas nebūtu jocīgi, viņš jūtas ieintriģēts un sagūstīts to varā, kas no pirmā mirkļa neizrāda godu viņam. Lai gūtu garīgo līdzsvaru- viņam ir jābūt smukam un pārsteidzošam.

Jaunava– no kritiskā Jaunavas viedokļa neizbēg neviena nekārtība- ne darbā, ne mājās. Bieži izskatās norūpējusies, līdz ar to, jauniem paziņām grūti sākumā saskatīt Jaunavas mīlošo un smalko dabu.

Svari– nemīl risināt materiālas problēmas, cenšas dzīvot bez liekas piepūles, līdz ar to, izvairās arī no sarežģītām problēmām. Vienaldzīgā atmosfērā skumst un jūtas atstumts.

Skorpions-nepieciešamība būt aizņemtam, ar kaut ko nodarboties. Neveiksmes viņu izved no pacietības, līdz ar to, viņam ir nosliece visu dramatizēt.

Strēlnieks– nav radīts drāmai un grūtām situācijām, līdz ar to, cenšas no tām izvairīties par katru cenu. Tiešs, līdz ar to, citiem grūti pieņemt Strēlnieka atklāto dabu.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

Mežāzis- mīl palikt viens, vienmēr domā, ka neviens cits nevar izdarīt viņa darbu labāk par viņu pašu, bieži viņam ir grūti saprasties ar cilvēkiem dziļā līmenī.

Ūdensvīrs– nemīl justies saistīts ar kaut ko, slikti panes disciplīnu. Rutīna viņu nogalina un tas lielā mērā ir iemesls, kāpēc attīstās īpašības, kuras apkārtējiem var šķist apgrūtinošas.

Zivis- viņi reti, kad pretojas citu cilvēku gribai, ja tā ir spēcīgāka par viņējo. Uztraukumi un lieki cilvēku pūļi viņu satrauc.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru