Katras zodiaka zīmes raksturīgākās ārējā izskata iezīmes

Vai esi ievērojis, ka reizēm daži cilvēki mēdz būt visai līdzīgi pēc izskata?! Iespējams, ka tas ir tāpēc, ka viņi ir dzimuši zem vienas un tās pašas zodiaka zīmes, jo, kā izrādās, pēc izskata var ļoti labi pateikt, kas Tu esi pēc horoskopa!

Piedāvājam Tev uzzināt raksturīgākās katras zodiaka zīmes pārstāvja raksturīgākās ārējā izskata iezīmes, kas, iespējams, turpmāk ļaus Tev uzminēt konkrētā cilvēka zodiaka zīmi, kā arī Tu noteikti šīs pazīmes jau vari piedēvēt kādiem konkrētiem cilvēkiem, kurus pazīsti, un tādā veidā noskaidrot, vai zvaigznēm šajā jomā ir taisnība.

AUNS

Šīs zīmes pārstāvji, kā likums, ir gari un stalti. Visbiežāk viņi ir apveltīti ar slaidu ķermeņi, taču tajā pat laikā tas ir pietiekami spēcīgs. Raksturīgākās Aunu ārējā izskata iezīmes – smagi kauli, plati pleci un garš kakls. Seja šiem cilvēkiem ir garena, bet skatiens tāds, it kā šis cilvēks mestu Jums izaicinājumu. Šiem uguns zīmes pārstāvjiem var gadīties arī pa kādai rētai, kas iegūta kādā cīņā, jo viņi grib būt uzvarētāji it visā, tāpēc reizēm cenšas to izteikt arī ar savu izskatu.

VĒRSIS

Šīs zīmes pārstāvji var būt gan apaļīgi, gan arī slaidi, taču jebkurā gadījumā viņu gaita būs ļoti smaga, it kā katrs viņu solis būtu kārtīgi pārdomāts. Viņu klātbūtne parasti izraisa uzticamības sajūtu. Visbiežāk viņiem ir noapaļota sejas forma ar asiem vaibstiem un skaistu sejas krāsu. Acis lielas un dziļas, kakls īss un spēcīgs, bet pleci var būt kvadrātveida.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu katras zodiaka zīmes raksturīgākās ārējā izskata iezīmes

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru