Katras zodiaka zīmes raksturīgākās ārējā izskata iezīmes

DVĪŅI

Šie cilvēki mēdz būt diezgan gara auguma un ar smalku ķermeņa uzbūvi, taču viņi noteikti stingri stāv uz kājām. Par cik Dvīņi ir sociāli aktīvi, viņiem bieži vien ir garas rokas, ar kuru palīdzību viņi ļoti efektīvi žestikulē, kā arī jebkurā dzīves posmā viņi izskatās daudz jaunāki par savu faktisko vecumu.

VĒZIS

Šeit var izdalīt trīs konkrētus sejas tipus. Pirmais – liela galva, augsti vaigu kauli un izteiktas uzacis. Acis var būt nelielas un diezgan lielā attālumā viena no otras. Otrai tips – apaļa seja ar maigu ādu, plata mute un apburošs smaids, bet acis ieņem apaļu formu. Trešais tips – pirmo divu tipu apvienojums, bet ar īpaši spēcīgiem vaigu kauliem. Visa būtība ir tajā, ka šīs zīmes pārstāvjiem viss, kas ar viņiem notiek, atspoguļojas viņu sejā, tāpēc viņiem ir ļoti izteikta mīmika.

LAUVA

Interesanti, ka Lauvas var likties garas, it īpaši tad, kad šīs zodiaka zīmes pārstāvji ļoti lepojas ar savu ārējo izskatu un ļoti majestātiski to izrāda sabiedrībai. Jebkurā gadījumā Lauvu ārējais izskats vienmēr izpelnās apkārtējo uzmanību. Lauvu ķermenis visbiežāk ir smalks un elegants kustībās, ovālas formas seja ar lielām acīm. Šiem cilvēkiem bieži vien ir ļoti samtaina balss, bet viņu lielākais lepnums ir viņu mati.

JAUNAVA

Bieži vien šie cilvēki izskatās ļoti akurāti. Viņiem ir ļoti skaista un patīkama seja. Viņi rada klusu cilvēku iespaidu. Daudzas Jaunavas ir apveltītas ar augstu pieri, taisnu degunu un diezgan platu žokli.

SVARI

Šī ir vienīgā zīme, kurai nav nekādu ļoti konkrētu ārējā izskata iezīmju. Iespējams, ka mēs varam atzīmēt vienīgi bedrīšu klātbūtni uz zoda vai vaigiem. Viņu seja neizraisa naidīgumu, pat ja viņi ir dusmīgi, bet viņu burvīgais smaids noteikti paliks atmiņā uz ilgu laiku.

SKORPIONS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem bieži vien mēdz būt plata piere un diezgan masīvs kakls. Viņi ir vidējas miesasbūves un arī vidēja auguma, bet izskatās viņi slaidi. Pati svarīgākā Skorpiona ķermeņa daļa ir acis, to krāsa un forma var atšķirties, taču, ja kāds uz Jums skatās ar izteikti dziļu skatienu, tad tas, visticamāk, liecina par ļoti spēcīgu Skorpiona ietekmi.

STRĒLNIEKS

Tā kā viņi ir ļoti enerģiski, viņu ķermenis ir ļoti sportisks. Par cik šīs zīmes pārstāvji mīl dinamismu, tad viņi ne vienmēr mēdz būt ļoti graciozi. Viņu seja ir izstiepta ar platu pieri un patīkamu ārieni, viņi mīl smaidīt un viņiem ļoti svarīgi ir žesti, tāpēc viņiem mēdz būt ļoti skaistas roks. Spilgti, intelektuāli un ar dedzīgām acīm, kas lieliski iet kopā ar viņu labo humora izjūtu, kā arī Strēlnieki bieži vien ir gara auguma.

MEŽĀZIS

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji izceļas ar plecīgu ķermeņa formu. Viņu ķermeņa formā lielā mērā ir atkarīga no tā, cik labi attīstīta ir viņu muskulatūra. Tipisku Mežāzi ar identificēt pēc nopietna izskata, pat šīs zīmes visnotaļ jaunie pārstāvji izskatās vecāki par saviem gadiem. Viņiem ir šaura piere un ļoti pārliecināta gaita, jo viņi vienmēr uzņemas atbildību par savu rīcību.

ŪDENSVĪRS

Gandrīz katram šīs zīmes pārstāvim ir ļoti sapņains izskats. Ūdensvīri ir diezgan pagari un viņiem ir smalki sejas vaibsti. Iespējams, ka viņu kustības nav tās elegantākās, bet tas viss tikai tāpēc, ka viņi visu laiku atrodas pastāvīgā kustībā pretī mērķim.

ZIVIS

Šīs zodiaka zīmes galvenās iezīmes ir miegainas acis, kuplas uzacis un nedaudz dīvainas formas galva. Viņi ir neliela auguma un bieži vien izskatās lempīgāki, nekā ir patiesībā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru