Katras zodiaka zīmes noziegumu partneris – kurš būtu tavs?

 

Auns un Skorpions

Jau no pirmā acu uzmetiena šis pāris vienkārši met uguņus, turklāt pārāk daudz uguns var radīt izvirdošu un bīstamu vulkānu. Kad šīs divas mistiskās zodiaka zīmes saliek galvas kopā, viņi ir neapturami.

Vērsis un Svari

 

Iemesls, kādēļ šīs abas zodiaka zīmes tik lieliski sader kopā, ir tas, ka viņus saista māksla, skaistas lietas un ceļošana. Svari sniedz Vērsim pozitīvo atdevi un enerģiju, lai viņi kļūtu motivēti savu projektu vai hobiju uzsākšanai. Ja Svariem rodas dzīvē kādas problēmas, tad Vērši īstajā brīdī pratīs sniegt noderīgus ieteikumus.

Dvīņi un Vēzis

Viņi spēj rast savienojumu intelektuālā līmenī, tādēļ viņi mīl runāt par visdažādākajām lietām. Vēzis Dvīņiem dāvā savu mīlestību un atbalstu kad vien viņiem to vajag. No otras puses, Dvīņi Vēžus spēj atbalstīt intelektuālā līmenī, paralēli spējot izrādīt gana daudz iniciatīvas Vēžu uzmundrināšanā.

Lauva un Mežāzis

Gan Lauvai, gan Mežāzim ir lieliska galva biznesam. Kopā viņi spēj viens otru virzīt uz augšu un panākt, ka katrs izspiež sevi visu, lai sasniegtu lieliskus panākumus dzīvē.

Jaunava un Ūdensvīrs

Šis zodiaka zīmju duets mīl smalkas un izsmalcinātas lietas, kuras pieprasa nelielu pieskārienu elegantas domāšanas.

Zivs un Strēlnieks

Šie abi vēlas dzīvē iegūt zināšanas, tādēļ viņi dosies dzīvē, lai tās iegūtu. Strēlnieki vienmēr spēs atbalstīs Zivis, ja viņiem dzīvē radīsies kādas problēmas vai arī vienkārši būs jāiedrošina izpētīt jaunus apvāršņus. Zivis sniegs Strēlniekam plecu, uz kura izraudāties, ja ir nepieciešams, kā arī palīdzēs Strēlniekiem kļūt par daudz mierīgākām personām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru